probléma Pulai Imre lakhatás család olimpikon költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg szülei mellett lakik Pulai Imre feleségével és három hónapos kislányával, de már nagyon szeretnének elköltözni. Persze nem családi konfliktus áll a háttérben, csupán csak arról van szó, hogy az olimpikon közelebb szeretne költözni edzéseinek színhelyéhez.

Nem az a legfontosabb szempont Pulai lakáskeresésének, hogy külön helye legyen a rengeteg érmének, hiszen azok közül nem mindegyiket tartja szem elött, csak az olimpiai érmek vannak kiemelt helyen a kajakozó lakásában, mivel (természetesen) azokra a legbüszkébb.

A sportoló fiai is sokszor velük töltik a hétvégéket, ezért legalább három szobás lakást keres magának a család. Na meg kiskutyájuknak, Sárkánynak is kell egy kis kuckó, hogy térdműtétje után is nyugodtan rehabilitálódhasson. Hiába, ebben a családban még a kutya is rengeteget sportol. Imre leglényegesebbnek azt tartja, hogy három hónapos kislánya, Lili jó levegőn legyen, és csendben pihenhessen, valamint hogy a szánkóversenyek és kenuedzések közötti kevéske szabadidejét ő maga is kényelmesen tölthesse el családjával. "Többfelé nézelődtünk már, sőt, van is jelöltünk. A kiszemelt lakásban az a legjobb, hogy nagy terasza van, és jó időben is ki tudunk majd ülni a gyerekekkel a friss levegőre. Lili pedig a közeli úszóoviban lubickolhat majd naphosszat, és szerencsére a fiaim, és én is a közelben edzhetünk" - árulta el a sportoló a Life.hu-nak. Persze még semmi sem végleges: a lakásválasztás nem megy olyan gyorsan, mint Pulai új szenvedélye, a szánkó.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.