Olivér ledöbbent Gigi és Jerzy eltitkolt erotikus videóin!

eltitkolás VV Éva szexvideó VV Alekosz rosszfiú döbbenet VV Gigi VV Olivér VV Jerzy Való Világ 4 erotikus történet párbaj kieső VV Béci macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 legutóbbi kiesője nem tudott Gigi fojtogatós szexfilmekben domborított múltjáról, de Jerzyvel kapcsolatban is voltak kételyei. Szerinte a humortalan Bécinek pedig nagyon jó lesz a második hely, mert a győzelmet csakis Alekosz viheti el.

A VV4 rosszfiúja az origonak adott interjújában nem rejtette véka alá véleményét egykori villatársairól, és a kiesése óta történt eseményekkel kapcsolatban sem fogalmazott szűkszavúan.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Ha azon munkálkodtam volna, hogy játékban maradjak, akkor szerintem kinn hagytam volna Bécit. Ő azon kívül, hogy jóképű meg takarít, nem nagyon nyújt bent semmit. Lehet, hogy a tinilányok és a nénikék nagyon szeretik, de ő a poén és a humor ellensége. Láttam róla egy nagyon kedves képet idekint az interneten, ahol egy pisztollyal, meztelenül virít. Miközben a szabályokról beszélt a villában, "outlaw"- tetoválás (törvényen kívüli - a szerk.) van rajta, én csak gratulálni tudok ehhez" - magyarázta a ValóVilág vagánya, aki egyben jelezte, hogy nem volt riválisa ellen kampányol, hanem Alekosz barátja mellett, mert neki kell megnyerni ezt a játékot.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Fórum: Ki nyeri meg a Való Világot?






RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Évát nagyon szerethető csajnak tartja, annak ellenére, hogy az elején volt vele egy erős vitája. Úgy véli, nagy cimborák lettek a villában. Szandika szerinte "hatalmas karakter, még ha néha olyan is, mint egy kocsis." A benti Gigi-Jerzy párosról (amely tagjairól különféle erotikus-furcsa videók keringenek a neten) nincs jó véleménye: "Annabelle-nek hívtam Jerzyt, tudtam, hogy valami sántít vele kapcsolatban, de Gigiről egyáltalán nem tudtam ezt a dolgot. Hozzák az erkölcsös figurát, de idekinn egy egészen más sztori van.Oké, hogy fiatalság bolondság, oké, hogy kell a pénz - de ennyire? Az sulykoljuk, hogy mekkora ászok vagyunk, tiszták és sérthetetlenek, idekint pedig ez van? Ehhez is csak gratulálni tudok!" - ingatta a fejét Oli.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]


Azzal, hogy benn volt, úgy látja, sokat nyert. "Olyan önismereti tréning volt, hogy immár tudom a határaimat - paranoid típus vagyok. Megismerkedtem fantasztikus emberekkel, és amikor kijöttem, tényleg hatalmas szeretet várt. Ma például kisebb dugót okoztam, és leálltak az autók, amikor a zebránál voltam. Sokan mutatták, hogy 'király vagyok'. Nagyon sok megkeresést kaptam, lehetőségek vannak, de még nem nyilatkozhatok ezekről a dolgokról. Ha ezeket jól ki tudom használni, akkor lesz mit a tejbe aprítani" - nézett a közeljövőbe Olivér.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.