Botrány! Éva begurult, és leköpte Jerzyt!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó sértegetés VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 VV Béci veszekedés kiabálás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazi dráma csak most kezdődik a luxusbörtön falain belül. Éva "anyázta" és örömlánynak titulálta Gigit, párját, Jerzyt pedig leköpte. Óriási balhé tört ki.

Búvalbéleltek az Olivér fanok

Első reggel Olivér nélkül. Anikó jajveszékelve keresi párját. Vele kel és vele fekszik, bár nem úgy, ahogy a lány szeretné. Elveszítették falkavezérüket, és ezt a lány nem tudja feldolgozni. A testvérpár pedig nyugodt, békés villalétre rendezkedett be. Továbbra is duzzad a májuk az önbizalomtól és magabiztosságtól. De a harcnak még közel sincs vége. Az érdi biztonsági őr szerint még csak most kezdődik a középjáték, a bonyodalmak, az izgalmas részek, az igazi küzdelem.


Fórum: Ki nyeri meg a Való Világot?



Jerzy letámadta Anikót

Az igazmondó hinta óriási bajkeverő: miután Béci győztes párbajról tért vissza, "sógora" csipája kutyafuttában nyílt ki, s elkezdte Anikót becsmérelni. A fekete szépség persze felháborodott ezen. Nem tudnak napirendre térni afelett, hogy Ani érzelmeket táplált Olivér iránt. Valószínűleg odabenn nem ismerős senkinek az a szólás, hogy a "szívnek nem lehet parancsolni". Ezután jött a következő hideg zuhany a törtető lánytól, Évától, aki szerint Anikó elmarta mellőle barátait.





Szerelmes levelek

Valentin-nap alkalmából a villalakók kézzel írott szerelmes leveleket, verseket kaphattak a nézőktől. Mindenkire pozitívan hatottak az illatos, "szívecskés" irományok. A plasztikcicának egyedi küldeménye érkezett: rajongója karjára tetoválta a VV Szandika emblémát. A többiek irulva-pirulva zsebelték be az általános bókokat.

Botrány a felezőbulin

A ValóVilág műsor elérkezett a feléhez, amit tivornyázással ünnepelhettek a lakók. A szesztilalomnak is vége lett, így egy páran jól berúgtak. Ani még mindig Olivért siratta, átverve érzi magát. Ahogy a pohár aljára nézett, összeszedte minden bátorságát és leosztotta a táncos fiút, Jerzyt, aki köpni-nyelni nem tudott. És ha ő nem szólalt meg, jött a sógorkoma Béci, és megmondta a magáét a rosszkislánynak: "Ki a színésznő?" Halálos csend lett, majd Jerzy próbált továbbra is keménykedni - egy nővel szemben.



Éva leköpte Jerzyt

Ani és Évi csinálták a cirkuszt este a hálószobában. Susmogtak, nevetgéltek, majd Éva túllőtt a célon, mikor egymásnak ugrottak Jerzyvel, ugyanis leörömlányozta szerelmét, és szájára vette Gigi anyját. Rácz hugicából kijött az állat, majdnem képen törölte a törtető lányt. Majd segítségül hívta bátyját, hogy védje meg, Jerzy meg röhögött a markában. Majd Évike eljutott egy olyan szintre, amire egyáltalán nem kellett volna: szemrebbenés nélkül leköpte a szépfiút, amit Alekosz tüsszentésnek "látott". A két csoport tervezett felbomlásából hirtelen két hadsereg lett.








LifeMagazin: minden hétköznap 18 órakor, a Life Network műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.