A gégerákból felgyógyult színész még mindig nem tért vissza egykori önmagához - orvosai hízásra ítélték a hollywoodi sztárt.

A hatvanhat éves filmcsillag tavaly novemberben esett át a gégerák miatt a kemoterápián. Most már kiválóan érzi magát, de tudja, híznia kell még ahhoz, hogy ismét erős és teljesen egészséges lehessen. "Nagyon jól  vagyok mostanság. A szörnyű kezelések után lassan kezdek visszatérni egykori önmagamhoz" - vallotta a Tőzsdecápák sztárja.

AFP

Michael azt is elmondta, orvosai nagyon is elégedettek az egészségi állapotával: "Még mindig azon vagyok, hogy hízzak és javítsam a kondíciómat, és úgy érzem, jó úton haladok. A legfontosabb, hogy a rák végre odébállt, és soha többé nem jön vissza. Ezt havonta ellenőrzik az orvosaim, akik most nagyszerűnek látják a helyzetemet" - mesélte Michael Douglas, és hozzátette, szinte mindent a csodás feleségének köszönhet. "Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy olyan fantasztikus nővel találkoztam, mint Catherine. Annak is nagyon örülök, hogy családot alapíthattam vele, és így jobb apává válhattam mellette. Az elmúlt egy évben, a rák elleni harcom során közelebb kerültem a családomhoz és a barátaimhoz is" - vallotta a színész.

 

Vádat emeltek Győzike ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-vadat-emeltek-gyozike-ellen.html Megszületett az énekesnő első gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-pink-megszult.html Szenzáció! Íme Lakatos Márk első videóklipje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-lakatos-mark-videoklipje-mizu-mizu-mizu-spanyolul.html Nadal kőkeményen koncentrálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110602-rafael-nadal-legyozte-robin-soderlinget.html Shakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.html Intenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-intenzivre-kerult-az-ismert-musorvezeto-edesapja.html Alekosz visszatér volt kedveséhez?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-alekosz-tundetol-akar-gyereket.html