Lakatos Márk Mizu stylist énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legnépszerűbb stylistját, a Life.hu nagy ,,átalakító-mesterét" is megihlette a Mizu, mizu, mizu című sláger, így elkészítette a saját verzióját. A végeredmény pedig szenzációs lett!

Most bebizonyosodott, hogy Márk nemcsak a divathoz ért...A sokáig Spanyolországban élt stylist Fluor Tomi slágerének sikerein felbuzdulva úgy döntött, elkészíti a nóta spanyol verzióját, és ötvözi a saját stílusával. ,,Azért akartuk megcsinálni ezt a klippet, mert az eredeti is nagyon népszerű volt - több millióan letöltötték már, és szerettem volna ezt a népszerű dalt a divattal is ötvözni. Egy felkapott belvárosi szórakozóhelyen forgattuk a klippet, a hangulat szuper volt - ez gondolom a videón is látszik...Ki akartam magam próbálni ebben, hiszen miért is ne?" - mesélte legújabb dobásáról a Life.hu-nak Lakatos Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.