A huszonegy éves Katherine Schwarzeneggert nagyon megviselte az utóbbi néhány hónap.


Arnold Schwarzenegger idősebb lánya, Katherine azon gondolkodik, hogy nevet változtat, mielőtt hamarosan főiskolára megy. ,,Azért szeretném megváltoztatni a nevemet, mert például lehetetlen, hogy így bárki randizzon velem. Ez egy olyan dolog, amivel nap mint nap meg kell küzdenem, és már elegem van belőle." - vallotta a lány a Harper's Bazaar magazinnak.

AFP

A sztárcsemete azt is elmesélte, ha arra kerül a sor, hogy találkozik egy fiúval, akkor rögtön a testépítésre és híres apjára terelődik a szó. ,,Ilyenkor azt gondolom, most velem, vagy az apámmal akarsz randizni? Mert ha vele, meg tudom neked oldani!" - mesélte szomorúan a lány, aki elmondta, szülei megpróbálták őt és testvéreit - Christinát, Patrick-et és Christophert - egész életükben óvni a reflektorfénytől. ,,Amikor elkezdődött a különválási hercehurca, úgy éreztem, mindez a semmiből bukkant elő. Kimentem ebédelni, és egyszerre huszan jöttek oda hozzám, megállás nélkül kérdezgettek, faggattak. Nem volt túl kellemes, mivel folyton azt lesték, mivel tudnak felbosszantani, hogy valami olyasmit mondjak, amit nem is akarok."

A családi botrányok ellenére Katherine hiszi, hogy minden okkal történik, még akkor is, ha most még nehéz megérteni a miérteket.Még nincs húsz éves, de állapotos a magyar sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110810-szorcsik-h-viki-allapotos.html Szülinapos a spanyol szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110809-szulinapos-antonio-banderas.html Én és a szörfömhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110809-robert-pattinsont-dijaztak-a-teen-choice-awards-dijatadon.html "Csak az a volna ne lett volna" - Ilyen volt a Gesztiválhttp://www.life.hu/legykepben/20110809-ilyen-volt-a-sziget-1napja-gesztival.html Fiatalon hunyt el a filmsztár fiahttp://www.life.hu/legykepben/20110808-meghalt-francesco-quinn-anthony-quinn-fia.html Meghökkentő látvány Moszkvábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110808-meghokkento-latvany-moszkvaban.html Súlyosan megsérült VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20110805-vv-gigi-leserult.html Újabb szépséget csábított el a legsármosabb filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110805-george-clooney-es-stacy-keibler-jarnak.html Hajós András hatalmas nemiszervet képzel magának, ha iszikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110805-hajos-andras-a-froccs-mellett-kampanyol-es-hatalmas-nemiszervet-kepzel.html