Arnold Schwarzenegger válás névváltoztatás randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonegy éves Katherine Schwarzeneggert nagyon megviselte az utóbbi néhány hónap.
,,Azért szeretném megváltoztatni a nevemet, mert például lehetetlen, hogy így bárki randizzon velem. Ez egy olyan dolog, amivel nap mint nap meg kell küzdenem, és már elegem van belőle." -

AFP
AFP

A sztárcsemete azt is elmesélte, ha arra kerül a sor, hogy találkozik egy fiúval, akkor rögtön a testépítésre és híres apjára terelődik a szó. ,,Ilyenkor azt gondolom, most velem, vagy az apámmal akarsz randizni? Mert ha vele, meg tudom neked oldani!" - mesélte szomorúan a lány, aki elmondta, szülei megpróbálták őt és testvéreit - Christinát, Patrick-et és Christophert - egész életükben óvni a reflektorfénytől. ,,Amikor elkezdődött a különválási hercehurca, úgy éreztem, mindez a semmiből bukkant elő. Kimentem ebédelni, és egyszerre huszan jöttek oda hozzám, megállás nélkül kérdezgettek, faggattak. Nem volt túl kellemes, mivel folyton azt lesték, mivel tudnak felbosszantani, hogy valami olyasmit mondjak, amit nem is akarok."

A családi botrányok ellenére Katherine hiszi, hogy minden okkal történik, még akkor is, ha most még nehéz megérteni a miérteket.

Tipp! Ők lesznek a következő megasztárok? Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.