katy perry válás vagyon házassági szerződés énekesnő Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje, Russell Brand anyagi csődbe sodorhatja Katy Perry énekesnőt. A férfinak a váláskor akár húszmillió dollár is ütheti a markát.


AFP
AFP


A férj a napokban jelentette be a válást, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, és be is adta a válási papírokat a Los Angeles-i bíróságon. A Forbes magazin szerint az énekesnő vagyona huszonnyolc millió font volt, de ez az összeg a rengeteg koncert és a reklámbevételek miatt végül akár negyvenöt millió is lehet. Ezzel szemben a férj, Brand számláján körülbelül tizenegy millió font lehet.

Barátaik szerint a váláshoz az is vezetett, hogy Katy sokkal nagyobb sztár, mint a férje, ez pedig sokszor nagyon zavarta Russellt. Persze az is sok vitára adott okot kettejük közöt, hogy Katy-nek állandóan mehetnékje volt, ezzel szemben férje már eleget szórakozott, és ő már jobban szeretett otthon lenni.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.