Férje, Russell Brand anyagi csődbe sodorhatja Katy Perry énekesnőt. A férfinak a váláskor akár húszmillió dollár is ütheti a markát.


A napokban derült ki, hogy alig egy év házasság után válik Katy Perry és Russell Brand.  A harminchat éves komikus és a huszonhét éves énekesnő a tizennégy hónapnyi házasság után fele-fele arányban is osztozkodhatnak. Ez pedig azért lehetséges, mert a pár nem írt házassági szerződést, így Brand könnyűszerrel megkaparinthatja világsztár kedvese vagyonának a felét.AFP


A férj a napokban jelentette be a válást, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, és be is adta a válási papírokat a Los Angeles-i bíróságon. A Forbes magazin szerint az énekesnő vagyona huszonnyolc millió font volt, de ez az összeg a rengeteg koncert és a reklámbevételek miatt végül akár negyvenöt millió is lehet. Ezzel szemben a férj, Brand számláján körülbelül tizenegy millió font lehet.

Barátaik szerint a váláshoz az is vezetett, hogy Katy sokkal nagyobb sztár, mint a férje, ez pedig sokszor nagyon zavarta Russellt. Persze az is sok vitára adott okot kettejük közöt, hogy Katy-nek állandóan mehetnékje volt, ezzel szemben férje már eleget szórakozott, és ő már jobban szeretett otthon lenni.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Havas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120102-hajdu-peter-frizbi-havas-henrik-meselt-a-puszilkodasrol-caramel-a.html Gaga köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-lady-gaga-koszontotte-2012t.html VV5: Vera csúnyán elhúzott Gergő előtt a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/20120101-vv5-vera-hazakuldte-gergot-a-valovilag-5-hatodik-parbajan-.html VV5: Csókcsata a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20111231-vv5-csokcsata-a-villaban.html VV5: Gergő összetört a kihívástólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111230-vv5-gergo-osszetort-a-kihivastol.html VV5: Kinga folytatta az ámokfutását (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111229-vv5-kinga-folytatta-az-amokfutasat.html