Baricz Gergő éppen Magyarországra indult, hogy beköltözzön albérletébe, amikor ellopták tőle számítógépét és kézi poggyászát.

"Vonattal indultam Magyarországra. Kolozsvár után visszamentem a fülkémbe. Első osztályon utaztam, a sógorom fizette, mert ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam. Csak én voltam ott, meg egy szerelmespár, így egy egész fülke jutott nekem. Lefeküdtem, leraktam a cuccaimat, és elaludtam, amikor felébredtem, nem sok minden maradt körülöttem" - mesélte Gergő a Borsnak. "A legmegdöbbentőbb az volt, hogy a táblagép fülhallgatója a fülemben volt, a gépből kihúzták, ott fityegett a fülemből, a végén meg nem volt semmi."

Forrás: RTL KlubMiután felébredt, Gergő próbálta menteni a menthetőt: "Körbefutottam a vonaton, kérdeztem a kalauzokat, hogy mit tehetek, de azt mondták, hogy semmit. Ráadásul a jegyemet is elvitték, újat kellett vennem Biharkeresztesen. Végül a magyar kalauzoknál tudtam feljelentést tenni, de sajnos azóta sincs előrelépés. Hál' istennek az iratok a zsebemben voltak, így legalább azok megmaradtak" - mesélte az énekes.

Még az a szerencse, hogy a fiatal tehetségnek nincs túl sok ideje a problémákkal foglalkozni, mert az X-Faktorosokkal együtt járja az országot: "Jó érzés együtt fellépni az első hat helyezettel, a közönség pedig mindenütt fantasztikus."Baricz Gergő kemény szakításokon van túlhttp://www.life.hu/legykepben/20111212-xfaktor-baricz-gergo-szerelmi-elete-durva-csalodasokon-van-tul-az.html Igazi ezermester Baricz Gergő, az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/hazitunder/20111104-igazi-ezermester-baricz-gergo-az-xfaktor-versenyzoje.html Nem hiába szerelmes Kováts Verába mindenki - most megmutatta a vadmacska énjéthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-nem-hiaba-szerelmes-kovats-veraba-mindenki-most-megmutatta-a.html Kocsis Tibor: "Nekem új utat szánt a sors" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111230-kocsis-tibor-nekem-uj-utat-szant-a-sors-szily.html X-Faktor: Kocsis Tibor tele van adóssággalhttp://www.life.hu/legykepben/20111221-xfaktor-kocsis-tibor-tele-van-adossaggal-de-a-csaladjanak-is.html X-Faktor Finálé: Kocsis Tibor a nyerteshttp://www.life.hu/life/galeria/20111219-xfaktor-finale-kocsis-tibor-a-nyertes.html