Madonna énekesnő amerikai foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pop királynője is izgulhat egy-egy fellépés előtt - pláne, ha sokmillió ember figyeli árgus szemekkel.

Madonna részt vett Bridgestone-ban a Super Bowl előtt tartott sajtótájékoztatón. Az énekesnő is dalol majd az amerikai focimeccs döntőjének szünetében. Magyar idő szerint hétfő kora hajnalban csap össze a New England Patriots és a New York Giants csapata.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Itt az igazi tél, és röpködnek a mínuszokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120202-romania-itt-az-igazi-tel-es-ropkodnek-a-minuszok.htmlSzülinapos a szexi szerelmespárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120201-szulinapos-a-szexi-szerelmespar-shakira-es-gerard-pique.htmlIsmét nősül David Hasselhoffhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120131-ismet-nosul-david-hasselhoff.htmlNicolas Cage hasonmásahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120130-nicolas-cage-hasonmasa.htmlGyermekei képviselték a popkirálythttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120127-gyermekei-kepviseltek-a-popkiralyt-michael-jacksont.htmlAnya megvéd bennünkethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120127-anya-megved-bennunket.htmlHarminckét év után is szerelmesenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120126-harmincket-ev-utan-is-szerelmesen-dustin-hoffman-es-lisa-hoffman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.