Rájuk se lehet ismerni - Színészek extrém átváltozásai

Trokán Nóra Peller Anna átváltoztat Polyák Lilla Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna túlsúlyos diáklánnyá maszkírozva, míg Trokán Nóra Popeye nyakigláb barátnőjeként csalt mosolyt a színházkedvelők arcára. Balla Eszter és színésztársai emberből macskákká lettek, Pokorny Liát pedig egy ország ismerheti a Társas játék című sorozat nagyorrú Lővey Gabijaként.

Hosszú évek alatt számos szerepet öltöttek magukra a színésznők - a megannyi emlékezetes pillanat közül azonban akadnak személyes kedvencei is a művésznőknek. "A legviccesebb átváltozásom talán A szép nyári nap meglehetősen nagydarab Margója. A retró ruhás tinilány szerepének kedvéért kipárnázva léptem színpadra. Ami igazán komikus érzés és látvány volt" - meséli Peller Anna, az Operettszínház Neoton musicalje kapcsán. "A legdurvább pedig a Koldusopera utcalányaként viselt hiányos ruházat volt, melynek drámai hatását a némafilmes fehér smink csak fokozta" - tette hozzá a Barátok közt című sorozatban is szereplő Peller Anna, aki mellett a többi jelölt is boldogan idézte fel korábbi átváltozásait.

Forrás: Operett Színház
Forrás: Operett Színház

"A legkülönlegesebb számomra mindenképpen a Popeye-ben alakított Olívia karaktere, hiszen önmagában is elég extrém rajzfilmfigurának lenni. Ő pedig még mókás is. Egy lány abban az óriási bakancsban, a kissé ronda és bandzsa fejével" - jegyzi meg viccesen Trokán Nóra.

Forrás: Thalia Színház
Forrás: Thalia Színház

Balla Eszter saját bevallása szerint macskaként vált igazán felismerhetetlenné. "A Szegedi Szabadtéri Játékokra frissítették a Macskák című musical szereposztását, így kerültem én is a csapatba. Nagyon szokatlan és szórakoztató volt az első sminkes próba alkalmával, mikor felismerhetetlenségig el lettünk sminkelve és próbáltuk beazonosítani egymást" - emlékszik vissza a színésznő.

Forrás: Madách Színház
Forrás: Madách Színház

Polyák Lilla a Spamalotban számtalan átváltozáson megy keresztül, melynek eredményeként látványos és varázslatos kosztümökben lép színpadra. Számára a Tó úrnője szerepének sokszínűsége bírt sajátos jelentéssel.

Forrás: Madách Színház
Forrás: Madách Színház

Pokorny Lia orra a Társas játék című sorozatnak köszönhetően hatalmasra nőtt. Lia egyátalán nem riadt vissza attól, hogy elcsúfítsák az arcát, hiszen mint mondta, a napi két és fél órás sminkelések közben volt ideje átlényegülni Gabivá, a csúnyácska, de példamutatóan erős könyvelővé, aki tisztában van a saját korlátaival, tudja, hogy ezeket vagy elfogadja, vagy pedig megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy ezeken változtasson.

Forrás: HBO Magyarország
Forrás: HBO Magyarország


VV5: Veronika hazugsága kiderült - Attila pedig ismét megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120223-vv5-feco-es-attila-parbajozik-utoljara-seherezade-es-csaba-finalistak.htmlMegjátszották magukat a hírességekhttp://www.life.hu/legykepben/20120223-megjatszottak-magukat-a-hiressegek-alekosz-hajdu-peter-szabo-zsofi-dopeman.htmlTabáni Istvánnak alig vannak már fellépései - Visszamegy teremőrnek?http://www.life.hu/legykepben/20120223-csillag-szuletik-tabani-istvan-visszamegy-teremornek.htmlRészegen tombolt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120223-reszegen-tombolt-vastag-csaba.htmlGeorge Michael visszatérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120222-george-michael-visszatert.htmlVV5: Lelepleződött Kinga hazugságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120222-vv5-leleplezodott-kinga-hazugsaga.htmlMahó Andreának udvarolt Andrew Lloyd Webberhttp://www.life.hu/legykepben/20120222-maho-andreanak-udvarolt-andrew-lloyd-webber.htmlSeherék Fecót küldték párbajozni (+18)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120221-vv5-seherek-fecot-kuldtek-parbajozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.