Andrew Lloyd Webber Az operaház fantomja Volt egy csapat énekesnő Mahó Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghatározó szerepet tölt be a világhírű zeneszerző Andi életében.

Nem sok énekesnő mondhatja el magáról a világon, hogy maga Sir Andrew Lloyd Webber az egyik legnagyobb rajongója. Mahó Andreának azonban megadatott, hogy a musicalek koronázatlan királya többször is látta őt játszani és énekelni. A világhírű zeneszerző szóban és írásban is kifejezte a magyar énekesnő iránti rajongását.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media



Andi életében egyébként újra és újra felbukkan a mester, a májusi nagyszabású előadásában is számos Webber-dalt énekel. "Az Operaház fantomja, majd a Volt egyszer egy csapat kapcsán találkoztam többször is Webberrel, aki angolságához képest nagyon közvetlen volt. Annak ellenére, hogy milliárdos, egy végtelenül egyszerű ember, s ez nagyon szimpatikus. A legszebb bókja az volt, amikor a következőket mondta nekem: ennek a csodálatos hangnak nem szabad csak Magyarországon maradnia!" - mesélte a gyönyörű énekesnő, aki első lemezét is a zeneszerzőnek szentelte. A felénekelt dalokat Andi kiadója elküldte Webbernek, aki az énekesnő nagy meglepetésére egy levélkével válaszolt.

"Nagy rajongója vagyok Andreának. Csodálatos volt Christine-ként az Operaház fantomjában és ugyanúgy nagyszerű egy teljesen eltérő szerepben, Mary-ként a Volt egyszer egy csapatban. Ő egy kiemelkedő tehetség" - ez állt a levélben, amely azóta is fontos az énekesnő számára. Andi már gőzerővel készül Csengeri Attilával, Szűcs Kingával és Egyházi Gézával a májusi bemutatóra, amelynek érdekessége, hogy 25 világhírű musical legnagyobb slágerei hangoznak el magyarul 150 percben a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében. A produkciót modern fény- és hangtechnika, különleges vetítési megoldások, valamint profi tánc-, illetve énekkar teszik egyedi élménnyé.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.