Pécsett egy áprilisra szervezett koncertet mondott le a megrendelő azért, mert szinte érdeklődő sem volt a buli iránt.

Muri Enikő, Baricz Gergő és Kováts Vera állt volna színpadra Pécsett, ám rövid reklámozás után tudat­niuk kellett rajongóikkal, hogy elmarad az április 22-i koncert. Pedig hazánk új sztárjaiért rajonganak a fiatalok, legutóbb Romániában voltak együtt koncertezni, ahol több ezren gyűltek össze azért, hogy láthassák őket.

Fotó: Mudra László [origo]

 

Kováts Vera, a széria leg­fiatalabb felfedezettje egyáltalán nem tartja cikinek, hogy lemondták a bulit, ezért az okot még a rajongóival is megosztotta a legnagyobb közösségi portálon. "Úgy tűnik, csekély érdeklődés miatt elmarad áprilisban Pécsett a fellépés... Ezt én sajnálom a legjobban!" - írta rajongóinak Vera. "Volt róla szó, hogy fellépnek nálunk, de aztán nem lett belőle semmi, mert nem hozta a várt érdeklődést" - mondta el a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed egyik munkatársa a Blikknek.

 

Nyomornegyedben járt a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120312-nyomornegyedben-jart-harry-herceg.html Kelemen Anna várandós?http://www.life.hu/legykepben/20120312-kelemen-anna-mar-nem-kokainozik-es-elegedett-kisse-elhizott-testevel.html Kökény Attila a megcsalást magyarázzahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-megasztar-kokeny-attila-arrol-beszelt-a-lifehu-nak-hogy.html Csalásra gyanakszik a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-csalasra-gyanakszik-a-vv-sztarja-feco.html Balesetet szenvedett a világsztár fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-balesetet-szenvedett-a-vilagsztar-arnold-schwarzenegger-fia.html Hatmillióért szexelne Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-hatmillioert-szexelne-veronika.html Kórházba került Stohl kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-korhazba-kerult-stohl-andras-kislanya.html