Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera Muri Enikő koncert elmaradás fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsett egy áprilisra szervezett koncertet mondott le a megrendelő azért, mert szinte érdeklődő sem volt a buli iránt.

Muri Enikő, Baricz Gergő és Kováts Vera állt volna színpadra Pécsett, ám rövid reklámozás után tudat­niuk kellett rajongóikkal, hogy elmarad az április 22-i koncert. Pedig hazánk új sztárjaiért rajonganak a fiatalok, legutóbb Romániában voltak együtt koncertezni, ahol több ezren gyűltek össze azért, hogy láthassák őket.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kováts Vera, a széria leg­fiatalabb felfedezettje egyáltalán nem tartja cikinek, hogy lemondták a bulit, ezért az okot még a rajongóival is megosztotta a legnagyobb közösségi portálon. "Úgy tűnik, csekély érdeklődés miatt elmarad áprilisban Pécsett a fellépés... Ezt én sajnálom a legjobban!" - írta rajongóinak Vera. "Volt róla szó, hogy fellépnek nálunk, de aztán nem lett belőle semmi, mert nem hozta a várt érdeklődést" - mondta el a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed egyik munkatársa a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.