Új álompárt köszönthet Hollywood: Michelle Williams és Jason Segel együtt járnak.


Az Egy hét Marilynnel című film Oscar-jelölt színésznője, Michelle Williams az Így jártam anyátokkal és a Rossz tanár című film sármőrjével, Jason Segellel randizik. A harmincegy éves színésznő állítólag már egy ideje együtt van a nála egy évvel idősebb férfival.

Forrás: AFP


"Nagyon komoly a kapcsolatuk" - vallotta egy bennfentes. A párt a napokban együtt kapták lencsevégre egy romantikus séta közben. Sőt, a férfi már jól ismeri kedvese kislányát, Matildát is - róluk is készült közös fotó. "Jason megölelte Michelle-t, és jókat nevettek együtt" - vallotta egy szemtanú. A kis családról készült képeket itt nézheted meg.

Michelle 2007 végén szakított gyermeke apjával, Heath Ledger színésszel, aki öt hónappal a különválás után tragikus körülmények között elhunyt. Michelle akkor nagyon kiborult egykori kedvese halála miatt, és évekig tartott, mire túljutott azon, hogy elvesztette a lelki társát. Annak ellenére, hogy Michelle Brooklynban lakik, kedvese pedig Los Angelesben, igyekeznek a lehető legtöbbet együtt lenni. "Megpróbálják összeegyeztetni a dolgaikat. Michelle hosszú idő óta nem volt ennyire boldog, mint most" - vallotta egy bennfentes. Mi szurkolunk nekik!Kiderült, a Jóban Rosszban színésznője is többször járt Dubaibanhttp://www.life.hu/legykepben/20120328-kiderult-a-joban-rosszban-szinesznoje-is-tobbszor-jart-dubaiban.html Svéd hercegnőkhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120327-victoria-es-estelle-sved-hercegnok.html Snookival bulizott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20120327-snookival-bulizott-falusi-mariann.html Németh Kristóf fegyverekkel játszik fiávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120326-baratok-kozt-nemeth-kristof-fegyverekkel-jatszik-fiaval.html Alekosz szerint Évának csak hetei vannak hátrahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-valovilag-alekosz-szerint-evanak-csak-hetei-vannak-hatra.html Tiltakozás Indiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120326-tiltakozas-indiaban.html Karsai Zita bekapta!http://www.life.hu/legykepben/20120326-glamour-parti-karsai-zita-bekapta-mikozben-reszegen-vonaglott-sarka-kata.html