Megszületett Tihanyi Tóth Csaba kisfia.

Tihanyi Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita első gyermeke a Nimród nevet kapta. A kisfiú 3250 grammal és 53 cm-rel jött a világra.
"A baba és az édesanyja is jól vannak. Nimród egyszerűen gyönyörű, pont olyan, mint Rita, de a mosolya az enyém! Leírhatatlan érzés a kezemben tartani a gyermekünket, már alig várjuk, hogy hazavihessük. Vele igazán teljes lett a családunk, nagyon boldogok vagyunk" - mondta mámorosan az újdonsült apuka a Blikknek.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

 

Hogyan kezeljük családunkat homeopátiával?http://www.life.hu/anyaskodj/20120405-hogyan-kezeljuk-csaladunkat-homeopatiaval.html Kitől örökölte azokat a szőke fürtöket? Elbűvölő Marion Cotillard kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120328-kitol-orokolte-azokat-a-szoke-furtoket-elbuvolo-marion-cotillard-kisfia.html Ő legalább őszinte: keményen küzd a pluszkilók ellen a Disney-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120403-o-legalabb-oszinte-kemenyen-kuzd-a-plusz-kilok-ellen-a.html Így készíts ovulációs naptárat! - Nem kell majd sokáig várni a babárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120404-igy-keszits-ovulacios-naptarat-nem-kell-majd-sokaig-varni.html Job sharing: egy kiváló megoldás a dolgozni is vágyó édesanyáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120404-job-sharing-egy-kivalo-megoldas-a-dolgozni-is-vagyo-edesanyaknak.html Negyedszer is apa lett a sármos színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120402-bruce-willis-ujra-apa-lett.html