autóverseny Jenson Button száguldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elsején egy igazán különleges személy vette be a hazai főváros utcáit.

Jenson Button Forma-1-es versenyző a munka ünnepén végigszáguldott a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány utcában kiépített versenypályán. A vele készült interjúk során Button elárulta, hogy legnagyobb példaképe Lance Armstrong, de Michael Schumachert is nagyra tartja. A rendezvény egyik showeleme a néptáncbemutató volt, melyet egy tehetségkutató verseny felfedezettjei adtak elő.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Tánc - kicsit másképphttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120426-tanc-kicsit-maskepp.htmlJessica Alba szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120426-jessica-alba-szulinapos.htmlElső évfordulóját ünnepli a hercegi párhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120426-elso-evfordulojat-unnepli-a-hercegi-par-kate-es-vilmos.htmlTigrisek a vízbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120426-tigrisek-a-vizben.htmlCsillagot kapott John Cusackhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120425-csillagot-kapott-john-cusack.htmlBikaviadal Spanyolországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120424-bikaviadal-spanyolorszagban.htmlAngelina Ecuadorban járthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120423-angelina-jolie-ecuadorban-jart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.