Schobert Norbi felesége, Rubint Réka fotót készített egy moziban vetítés közben, a képet pedig közzétette a Facebook-oldalán. Ez azonban törvénytelen, így polgárjogi per lehet az ügyből.

Réka a napokban moziba vitte a gyermekeit. A film még csak a felénél járhatott, amikor a fitneszkirálynő meggondolatlanul fotót készített az animációs film egyik jelenetéről, majd a képet azonnal kiposztolta Facebook-oldalára. Az internetezők persze számon kérték Rékán, hogy filmnézés helyett miért a telefonját nyomkodja, és arra is felhívták a figyelmét, hogy a fotó készítésével komoly bajba kerülhet, mert szerzői jogokat sért. Egyébként az ország minden mozijában azzal kezdődik a műsor, hogy kivetítik a szabályzatot.

Forrás: [origo]

A mozihálózat egységes házirendje szerint "a mozi egész területén (beleértve a mozitermet is) tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata. A mozitermekben a filmek képének és hangjának bárminemű rögzítése jogsértő, és büntető-, illetve polgári jogi következményeket von maga után" - írja a Bors.

"Jogsértést követ el, aki a mozivásznon futó képeket megörökíti, akkor is, ha csak egyetlen pillanatot kap el a filmből. Ha úgy dönt a kizárólagos jogtulajdonos, emiatt akár pert is indíthat. Megjegyzem, ha a moziban ezt észreveszik, a telefont elkobozzák" - vallotta a napilapnak dr. Pálvölgyi Szilas ­ügy­véd.

 

Pikáns pillanatok és egy elcsattant csók sokkolta riporterünket - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120814-fiala-janos-havasi-balazs-karasz-robert-miben-legjobbak-a-celebek.html Szulák Andrea új műsorral tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/legykepben/20120814-szulak-andrea-uj-musort-kapott-a-szerencsekerek-haziasszonya-lesz-osztol.html Eljegyezték végre a Jóbarátok sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120813-jennifer-aniston-szinesznot-justin-theroux-szinesz-eljegyezte.html Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-eder-krisztian-sp-az-ejszakat-jarja-kezenfogva-szexi-modell-baratnojevel.html Rózsa György soha nem törődött az egészségével - Csoda, hogy még él!http://www.life.hu/legykepben/20120512-rozsa-gyorgy-sorsszerunek-tartja-hogy-meg-el-egy-kave.html Ezt nem gondoltuk volna! Soha nem látott felvételek kerültek elő a magyar olimpikonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-soha-nem-latott-felvetelek-risztov-eva-olimpikon-uszonorol-a-naploban.html Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.html