Lezárult hétfőn Tom Cruise és Katie Holmes válása az illetékes York City bíróság dokumentumai szerint.

Holmes és Cruise júliusban bejelentette, hogy peren kívül megegyeztek válásuk részleteiről - beleértve a hatéves lányuk, Suri feletti felügyeletről - alig két héttel azután, hogy a színésznő kezdeményezte házasságuk felbontását.

Sem ügyvédeik, sem képviselőik nem hoztak nyilvánosságra részleteket a megegyezésről. Csupán annyit közöltek, hogy Suri az édesanyjával New Yorkban fog élni, de apja gyakran látogathatja.

Forrás: Northfoto, AFP

A pár nem egészen hat éve kötött házasságot, amelynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. Tom Cruise elkötelezett tagja és zászlóvivője a magát egyháznak nevező szerveződésnek, Katie Holmes azonban próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől.

Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.

Forrás: MTI

Öngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.html Tom Cruise beindult: perrel válaszol a róla szóló hírekrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120719-tom-cruise-beindult-perrel-valaszol-a-rola-szolo-hirekre.html Tom Cruise visszaforgatná az időthttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-tom-cruise-fiatalkori-kepe-fotokon-akkor-es-most.html Tom Cruise és Katie Holmes megegyezett a válásról és a gyermekelhelyezésrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120710-tom-cruise-es-katie-holmes-megegyezett-a-valasrol-es-a.html Árthat-e Tom Cruise válása a filmjeinek?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-arthate-tom-cruise-valasa-a-filmjeinek.html Ki mit kap? Ezen a multimilliárdos vagyonon osztozkodik Katie Holmes és Tom Cruisehttp://www.life.hu/hazitunder/20120706-ki-mit-kap-ezen-a-multimilliardos-vagyonon-osztozkodik-katie-holmes.html