Beszólt a pasiknak az ismert magyar énekesnő - videó

bukás Anna and the Barbies Kowalsky iskolás jótékonykodás énekesnő beszólás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője elárulta, hogy ő az iskolában nem igazán a jó nők táborát erősítette, inkább csak haverkodtak vele a fiúk kamaszkorában, ezért be is szólt nekik.
Ismert énekesek és zenészek vallottak iskolás éveikről, bukásaikról és szerelmeikről a Life.hu riporterének egy jótékonysági rendezvényen.



Drogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.html800 ezerért árulja magát az interneten a magyar celeblányhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-eden-szandra-a-neten-arulja-magat-800-ezer-forintot-ker.htmlRehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120906-leann-rimes-countryenekesno-azert-vonult-rehabilitaciora-mert-kiborult-attol-hogy.htmlSzűcs Judith: "Volt, hogy éheztem"http://www.life.hu/legykepben/20120605-szucs-judith-alomkapcsolatban-el-szerelmevel-egy-kave-szily-noraval.htmlCaramel még mindig szerelmes, és békülne Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-zsuritagja-szeretne-hiennel-kibekulni-de-a.htmlMegasztárosra cserélte Bereczki Zoltán a feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-bereczki-zoltan-enekes-es-radics-gigi-a-megasztar-otodik-gyoztese.htmlRippel Feri fejjel lefelé lóbálta gyermekéthttp://www.life.hu/legykepben/20120903-rippel-feri-fejjel-lefele-logatva-jatszik-kisfiaval-herkulessel-istenes-bence.htmlKeleti Andrea az utcán aludt és kamionosokkal zuhanyzott együtthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-keleti-andrea-fius-lanynak-tartja-magat-egy-kave-szily.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.