Döbbenetes változás! Kiszőkült a mindig barna színésznő, Natalie Portman

döbbenet szőkeség Natalie Portman változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőkére váltott Natalie Portman, aki megdöbbentette a járókelőket, amikor új frizurájával feltűnt egy hivatalos vacsorán Los Angelesben. Vajon magánéleti változás okozta a látványos átalakulást?

A vendégek szája is tátva maradt, amikor meglátták Natalie Portmant egy Los Angeles-i vacsorán. Senki nem sejtette, hogy mi okozta a színésznő látványos átalakulását. Natalie elárulta: csupán néhány napja és nyomós indokkal festette szőkére a haját. "Anyukám szerint új ember lett belőlem" - nevetett az egyéves Aleph édesanyja, aki egy lenyűgöző Dior ruhát viselt azon a vacsorán, ahol új frizuráját először bemutatta a nagyközönségnek. A színésznő fodrásza később elárulta, hogy egy új filmszerep kedvéért festette át a színésznő haját. "Csodálatosan áll Natalie-nak ez a hajszín. Fantasztikusan fog kinézni a legújabb filmjében" - áradozott a fodrász. A színésznő új hajszínét itt nézheted meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Madonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlVeszélyes kór terjed az Operettben!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-janza-kata-az-operett-szinhaz-szinesznoje-lebukott-fiatal-szerelmevel-szinetar.htmlParis Hilton durván megsértette a melegekethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-paris-hilton-amerikai-botranyhosno-serto-kijelentest-tett-a-homoszexualisokra.htmlTitkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkothttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-lady-gaga-brit-enekesno-kelly-osbourne-amerikai-enekesno-szerint-terhes.htmlLebukott! Máris megcsalta barátnőjét a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-russell-brand-amerikai-szinesz-lebukott-uj-lannyal-randevuzik-a-joga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.