Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, elfogták a tettest, aki idén augusztusban kis híján megölt egy prostituáltat Kecskemét közelében. A Blikk úgy tudja, a tisztes családapának gondolt férfi nyomait egy korábbi prostituált-gyilkosság helyszínén is megtalálták.

Ahogy a Life.hu is megírta a rendőrség pénteken Szolnok külterületén fogta el É. Józsefet, aki orális szex közben késelt meg egy örömlányt, aki csodával határos módon túlélte a kegyetlen támadást. A férfit a környéken családszerető, segítőkész embernek ismerték. Az őrizetbe vett 33 éves férfi elismerte a bűntettet, így kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Thinkstock

A rendőrség azóta vizsgálja, hogy a férfinek köze van-e a környéken korábban elkövetett további három prostituált-gyilkossághoz is. A Blikk úgy tudja, az egyik korábbi gyilkossággal máris összefüggésbe hozták az elkövetőt. A bulvárlap szerint a napokban a szakértők kimutatták a férfi nyomát a karcagi helyszínen is, ahol egy húszéves örömlányt gyilkoltak meg. 2010-ben a holttest egy csatornából került elő.
A Blikk által megszólaltatott szakértő szerint a prostituált-gyilkosságok hátterében gyakran elfojtott szexuális vágy állhat. A motiváció kettős lehet, amelyek közül az egyik a "büntetéstudat": megbüntettem azért, hogy pénzért árulta a nőiességét. A másik a világmegváltás. A szakértő szerint az az egy biztos, hogy a gyilkos mindenképpen személyiségzavaros.

Blilincsben Liptai? - Elfogatóparancsot adhatnak ki ellenehttp://www.life.hu/legykepben/20120926-liptai-claudia-szinesznot-musorvezetot-kozirathamisitas-vadjaval-bilincsben-vihetik-a-birosagra.html Végre kiderült, mitől néz ki ilyen jól a műsorvezető - Elárulta fogyásának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-erdelyi-monika-fem3-musorvezetoje-elarulta-fogyasanak-titkat.html A ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-vv-cristofel-lenyomta-a-bereczkiszinetar-parost-az-2012.html Se feleség, se gyerekek! Magányosan marad a születésnapján Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-maganyosan-onkentes-szamuzetesben-unnepli.html Szemmel láthatóan terhes! 8 hónappal a szülés után ismét babát vár a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120925-beyonce-amerikai-enekesno-8-honappal-a-szules-utan-ismet-babat.html Kiderült, ki vonult volna be a börtönbe Stohl András helyett!http://www.life.hu/legykepben/20120924-stohl-andras-szinesz-helyett-bevonult-volna-egy-down-szindromas.html