Heves érzelmek dúltak a mentorok között a szombat esti X-Faktor élő show-jában. Lass Bea kiesése felkorbácsolta a hangulatot, Keresztes Ildikónak pedig nagyon fájt mentortársai döntése - tudta meg a Life.hu.

Nehéz szívvel engedte el a műsorból mentoráltját Keresztes Ildikó. A legjobban az fáj neki, hogy mentortársa taktikázott a rá háruló döntésnél.

Forrás: RTLKLUB

"Természetesen nehéz elfogadni, hogy olyan versenyzőm esett ki, akiben nagyon bíztam. Bea a verseny legkülönlegesebb előadója volt, de abban biztos vagyok, még sokat fogunk róla hallani. Miklóssal valóban volt egy vitánk, ami azért tűnt hevesnek, mert mögöttünk nézők drukkolnak, és nyilván ebben a zajban, hogy megértessem magam, hangosabb voltam az átlagosnál. Miklós most revansot vehetett rajtam, de az fáj a legjobban, hogy ezzel nem rajtam, hanem a versenyzőmön állt bosszút, és ilyenkor az ember elgondolkodik, hiszen anno ő is megvádolt engem, hogy kiszórom a lányokat. Azt gondolom, Miklós versenyzőire Bea jelentette a legnagyobb veszélyt, és ezt biztos mérlegelte, amikor a mentorok szavazására került a sor. A néző azonban látja és érzi, hogy ki hallgat a szívére és esetleg ki taktikázik. Én a tehetségben és a különlegességben hiszek, és ezt Beában sikerült megtalálnom" - mesélte a Life.hu-nak Ildikó.

Átverték az ismert magyar zenészthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-sipos-peti-irigy-honaljmirigy-atvertek-lengyelorszagban.html Kiderült a titok: ez ad erőt Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121106-xfaktor-zambo-krisztiannak-szerelme-ad-erot.html Nem vágyik párkapcsolatra a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121107-nemeth-kristof-magyar-szinesznek-mindene-a-gyereke.html Nem kíváncsi a közönség Szinetárékrahttp://www.life.hu/legykepben/20121108-szinetar-dora-magyar-szineszno-eloadasara-senki-sem-kivancsi.html Gyógyíthatatlan betegségben szenved a népszerű magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-aradszky-laszlo-magyar-enekest-kezelhetetlen-rosszulletek-gyotrik.html Lelepleztük a Voice Mestereinek titkaithttp://www.life.hu/legykepben/20121107-the-voice-mesterek-titkait-lelepleztuk.html