Titokban vált el férjétől az ismert magyar modell

modell párkapcsolat dj válás topless Niki Belucci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A toplesz DJ a Bors információi szerint munkája miatt hidegült el férjétől, akivel jó viszonyban maradtak, és állítólag a válás is békésen zajlott.

Évek óta nem élnek együtt, sőt, a házasságát is felbontotta a férjével Magyarország első toplesz lemezlovasa, Niki Belucci. A szőke szépség nem verte nagydobra a válást, csak egy facebookos bejegyzéséből lehetett arra következtetni, hogy valami komoly változás történt.

"Való igaz, hogy már nem hordom a férjem nevét, elváltunk" - nyilatkozta Niki a Borsnak. "A kapcsolatunk kihűlt, több időt töltöttünk külön, mint együtt. A fellépéseim többsége a határainkon túl van. Sajnos az embernek nem adatik meg minden egyszerre, ha a szakmájában sikeres, az úgy tűnik - legyen akármilyen harmonikus a viszony -, a magánéletében sikertelen. Szerencsére jó viszonyban vagyunk, nem volt hangos lábosdobálás, felnőtt emberek módjára, kulturáltan mondtuk ki, hogy vége" - nyilatkozta Niki a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.