Tomi gazda karácsony előtt kiadta választottja útját

sertés vágóhíd Tomi gazda szerelem húsbolt gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda című produkció egyetlen párjának, a beleznai Tomi gazdának és választottjának sem tartott túl sokáig a kapcsolata. A főleg sertéstenyésztésből élő gazda még karácsony előtt megvált Enikőtől - tudta meg Life.hu.

Hiába nyerte el az egész család tetszését a mosolygós, visszahúzódó Enikő, a karácsonyt már nem tölti Tomi gazdával. A fiatal lány nem szerette a vidéki életet, hogy Tomi éjjel-nappal dolgozott. Még a nyári forgatás alatt elkészült a család új vállalkozása, egy vágóhíd, és a további fejlesztések, a saját Tomi gazda húsboltja néven futó csurgói üzlet beindítása szinte minden idejét elrabolta a szerelemre vágyó, de kevés szabadidővel rendelkező gazdának.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Amikor hétvégén együtt lehettek volna, akkor a lány hazautazott a családjához, ahelyett, hogy Tomival töltötte volna a szabadnapokat. A gazdának hiába volt hivatalosan a párja, az összes helyi eseményen, rendezvényen egyedül jelent meg" - tudta meg a Life.hu az egyik falubelitől.
Enikő, bár bemutatkozó filmjében úgy nyilatkozott, hogy hamar beilleszkedik és elfogadja a vidéki élet sajátosságait, mégsem érezte annyira jól magát a tanyán, ahol nem voltak sem barátai, sem állandó elfoglaltsága. A család nem várta el tőle, hogy dolgozzon, de így a napok nehezen teltek egyedül, hiába sütött-főzött a városban az adatrögzitőként dolgozó, de két éve munkanélküli fiatal lány. Tomi végül bedobta a törölközőt, és hazaküldte Enikőt.

"Mi vállalkozók vagyunk, keményen dolgozunk. A feleségem most is fenyőfát árul a fővárosban, Tomi a szombati húsbolt megnyitásához fuvarozza haza a berendezést. Én azt sem tudom, hol áll a fejem, tegnap vágtunk a vágóhídon, hogy a boltnyitóra friss áru legyen a helyieknek, akik nem is vették még meg a húst karácsonyra, várják a nyitást. Nem volt Enikőnek való ez a kemény, vidéki élet, neki hiányzott a bulizás" - árulta el Tomi gazda édesapja, és még azt is megsúgta, hogy Tomi nem egyedül ünnepli a karácsonyt. Új barátnője van, akiről tudják, hogy kicsoda, de fiuk hivatalosan még nem mutatta be nekik új szerelmét.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Való igaz, hogy az együttélés jelenti a legnagyobb próbát a kapcsolatnak.Olyan dolgok derültek ki Enikőről, amit nem is gondoltam volna. Ez nagyon rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, és az sem volt túl jó, hogy csak négy napot töltött vidéken, utána menekült a városba. Egyszerűen nem akart itt maradni, nem neki való a vidéki élet. Mondtam, hogy utazzon haza és nagyon alaposan gondolja át, mit szeretne. Hát kiderült" - mondta a Life.hu-nak Tomi gazda, aki megerősítette édesapja szavait: "Van valaki az életemben, alakul a dolog"

Eldobta pasiját az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121221-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-elhagyta-regi-pasijat-uj-eletet.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlFura formájú mézeskalácsot süt a hegedűművészhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-edvin-marton-hegedumuvesz-sajat-kezevel-keszit-mezeskalacsot-es-karacsonyi-koncertet.htmlRadics Gigi megvált kis szőrös játékátólhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-megvalt-kis-szoros-jatekatol.htmlKiváltságosak a sorozat színészeinek gyerekeihttp://www.life.hu/legykepben/20121219-joban-rosszban-sorozat-szinesznoi-vegh-juci-kisfia-bence-es-fabian.htmlJóval fiatalabb sportoló oldalán tűnt fel a szexis énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-erdohegyi-brigitta-enekesno-joval-fiatalabb-autoversenyzo-nagy-norbert-oldalan-tunt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.