Mohamed Fatima: "Tudtam, hogy ki fogok esni"

Caramel mester összeomlás veszteség könnyek Molnár Ferenc Caramel Mohamed Fatima The Voice kiesés sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas döbbenetet váltott ki a nézőkből, hogy a Voice első élő műsorából kiesett Mohamed Fatima. Az énekesnő könnyeivel küszködve búcsúzott a színpadtól, de azt állítja, hogy érezte, hogy neki véget ér a verseny - tudta meg a Life.hu.

Ahogy a Life.hu megírta, komoly hangszálödémával küszködött az elmúlt hetekben Mohamed Fatima, aki valószínűleg lelkileg is összeomlott a Voice első show-ja előtt. Ráadásul épp ebben az időszakban műtötték meg az édesanyját is, és a tehetséges és profi énekesnő a súlyos terhek alatt összeomlott. Így következhetett be az, amire valószínűleg senki nem számított: saját Mestere, Caramel őt küldte haza, mert úgy érezte, hogy Fatima feladta a versenyt - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Úgy éreztem, hogy Fatima már a színpadra lépés előtt feladta a versenyt, miközben a másik versenyzőm, Quan lelkiismeretesen felkészült. Nem éreztem volna igazságosnak, ha ennek ellenére Fatimát viszem tovább" - szögezte le a Voice háttérműsorában, a Backstage-ben Caramel, akinek nem volt könnyű ez a helyzet. "Nagyon megviselt ez a döntés. Nem volt elképzelésem, amikor beültem a székembe, de az előzmények és a színpadon látottak alapján ez volt igazságos" - tette hozzá Caramel.
Fatima a könnyeivel küszködve árulta el, hogy számított erre az eredményre.

"Tudtam, hogy ki fogok esni. Egyszerűen tudtam" - mondta el az énekesnő, aki a történtek ellenére is tele van tervekkel. "Úgy érzem, hogy minden most kezdődik csak el. Mindenképp szeretnék saját albumot kiadni és visszatérni a magyar zenei színpadokra" - bizakodott Fatima.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.