Hatalmas döbbenetet váltott ki a nézőkből, hogy a Voice első élő műsorából kiesett Mohamed Fatima. Az énekesnő könnyeivel küszködve búcsúzott a színpadtól, de azt állítja, hogy érezte, hogy neki véget ér a verseny - tudta meg a Life.hu.

Ahogy a Life.hu megírta, komoly hangszálödémával küszködött az elmúlt hetekben Mohamed Fatima, aki valószínűleg lelkileg is összeomlott a Voice első show-ja előtt. Ráadásul épp ebben az időszakban műtötték meg az édesanyját is, és a tehetséges és profi énekesnő a súlyos terhek alatt összeomlott. Így következhetett be az, amire valószínűleg senki nem számított: saját Mestere, Caramel őt küldte haza, mert úgy érezte, hogy Fatima feladta a versenyt - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2

"Úgy éreztem, hogy Fatima már a színpadra lépés előtt feladta a versenyt, miközben a másik versenyzőm, Quan lelkiismeretesen felkészült. Nem éreztem volna igazságosnak, ha ennek ellenére Fatimát viszem tovább" - szögezte le a Voice háttérműsorában, a Backstage-ben Caramel, akinek nem volt könnyű ez a helyzet. "Nagyon megviselt ez a döntés. Nem volt elképzelésem, amikor beültem a székembe, de az előzmények és a színpadon látottak alapján ez volt igazságos" - tette hozzá Caramel.
Fatima a könnyeivel küszködve árulta el, hogy számított erre az eredményre.

"Tudtam, hogy ki fogok esni. Egyszerűen tudtam" - mondta el az énekesnő, aki a történtek ellenére is tele van tervekkel. "Úgy érzem, hogy minden most kezdődik csak el. Mindenképp szeretnék saját albumot kiadni és visszatérni a magyar zenei színpadokra" - bizakodott Fatima.

Tomi gazda karácsony előtt kiadta választottja útjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121221-tomi-gazda-a-hazasodna-a-gazda-cimu-musorbol-mar-nincs.html Megrendítette az utcagyerekek nyomora a népszerű műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-jaksity-kata-magyar-musorvezetot-megrenditette-az-utcagyerekek-nyomora.html Rasszizmus áldozata lett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nguyen-anh-quan-a-voice-versenyzoje-rasszizmus-aldozata-lett.html Eldobta pasiját az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121221-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-elhagyta-regi-pasijat-uj-eletet.html Elhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.html