A Megasztár egykori versenyzője, Mujahid Zoli saját, félretett pénzét ajánlotta fel egy alapítványnak, amely a bántalmazott állatok gondozásában vesz részt - tudta meg a Life.hu.

Zoli nagy állatbarát, hiszen már gyermekkorában papagáj, macska, kutya és különféle egzotikus állatok vették körül. Az énekes, amikor megtudta, hogy bajba jutott állatokon segíthet, azonnal jelentkezett és felajánlotta támogatását.
"Mindig is nagyon szerettem az állatokat és a saját kutyusaimat is menhelyről fogadtam be. Úgy érzem, hogy egy elhagyott kisállatot sokkal nagyobb dolog befogadni, mint megvásárolni magunknak egy házikedvencet. Sajnálom az utcára kitett állatokat. Így aztán ellátogattam a Cerberos Állatvédő Egyesülethez, és olyan speciális tápot szereztünk be, amelyek segítenek a legyengült állapotban lévő kutyáknak a mihamarabbi felépülésben. Nagyon megérintettek a megmentett kutyák, akik annak ellenére, hogy korábban emberek bántalmaztak őket - a rehabilitációjuknak hála - mára újra kedves, barátságos kutyusokká váltak. Úgy gondolom, megérdemlik, hogy segítsünk nekik. Annyi szeretet kaptam ezektől az állatoktól, amit el sem tudtam képzelni" - mesélte a Life.hu-nak Zoli.

Forrás: Cerberos Állatvédő Egyesület

Nehéz az apaszerep: Majka halálra rémülthttp://www.life.hu/legykepben/20130114-majka-magyar-rapper-es-dundika-magyar-playmate-halalra-remult-korhazba.html Rubint Réka tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130115-csodbe-mentek-a-rubint-reka-fitneszguru-nevevel-femjelzett-szepsegszalonok.html Egymásra talált az RTL Klub és a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-es-gaspar-laci-a-megasztar.html Tolvajnak könyörög Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130114-demcsak-zsuzsanak-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-a-telefonjat.html