Spórolt pénzét áldozta a kutyákra az ismert énekes

kutya pénz kutyabarát Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori versenyzője, Mujahid Zoli saját, félretett pénzét ajánlotta fel egy alapítványnak, amely a bántalmazott állatok gondozásában vesz részt - tudta meg a Life.hu.

Zoli nagy állatbarát, hiszen már gyermekkorában papagáj, macska, kutya és különféle egzotikus állatok vették körül. Az énekes, amikor megtudta, hogy bajba jutott állatokon segíthet, azonnal jelentkezett és felajánlotta támogatását.
"Mindig is nagyon szerettem az állatokat és a saját kutyusaimat is menhelyről fogadtam be. Úgy érzem, hogy egy elhagyott kisállatot sokkal nagyobb dolog befogadni, mint megvásárolni magunknak egy házikedvencet. Sajnálom az utcára kitett állatokat. Így aztán ellátogattam a Cerberos Állatvédő Egyesülethez, és olyan speciális tápot szereztünk be, amelyek segítenek a legyengült állapotban lévő kutyáknak a mihamarabbi felépülésben. Nagyon megérintettek a megmentett kutyák, akik annak ellenére, hogy korábban emberek bántalmaztak őket - a rehabilitációjuknak hála - mára újra kedves, barátságos kutyusokká váltak. Úgy gondolom, megérdemlik, hogy segítsünk nekik. Annyi szeretet kaptam ezektől az állatoktól, amit el sem tudtam képzelni" - mesélte a Life.hu-nak Zoli.

Forrás: Cerberos Állatvédő Egyesület
Forrás: Cerberos Állatvédő Egyesület


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.