Megmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztár

sorozat Való Világ Nádai Anikó lakótárs lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete démon megmutatta meglepő otthonát és új lakótársait a Life.hu újságírójának.

A csinos egykori VV sztár, Nádai Anikó új lakást és lakótársakat kapott, mégpedig az RTL Klub jóvoltából. Hamarosan indul a csatorna napi új sorozata, Éjjel-nappal Budapest címmel, amelyben különböző egyéniségű fiatalok élnek együtt - köztük Anikó is - egy extravagáns budapesti lakásban.
"Teljesen új nekem ez a feladat, mert a ValóVilághoz és a műsorvezetéshez sem lehet hasonlítani. Azt tudni kell, hogy mindannyian amatőrök vagyunk, ezért komoly feladat megvalósítani a jeleneteket, figyelünk rá, hogy sikerüljön önmagunkat adni. A lakás minden részét élvezzük, mindenkinek külön szobája van, ami tükrözi az egyéniségét, az enyém igazán 'Anikósra' sikerült, és hamarosan láthatják majd a nézők estéről estére" - mesélte Anikó, aki egy felkavaró, megosztó személyiséget fog alakítani, aki fura tulajdonságai ellenére megpróbálja majd belopni magát a nézők szívébe.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre, és nézd meg galériánkban az Éjjel-nappal Budapest helyszínét!

Weisz Viktor: "Tudtam, hogy nem nyerhetek"http://www.life.hu/legykepben/20130128-weisz-viktor-a-the-voice-versenyzoje-tudta-hogy-pal-denest.htmlAgresszív és visszautasító volt Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-toth-gabi-enekesno-a-szombat-esti-lazban-ismet.htmlMegégett Mujahid Zoli arcahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-mujahid-zoltan-a-megasztar-egykori-versenyzojenek-arcat-szetegettek-a-sebhelyei.htmlBejelentette lemondását a királynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-bejelentette-a-lemondasat-beatrix-holland-kiralyno-aki-fia-vilmos-sandor.htmlA zsűriben folytatja a Szombat esti láz egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szombat-esti-laz-musorvezetoi-lilu-es-csonka-andras-keleti.htmlGesztesi: "Elváltunk, hogy jóban lehessünk Clauval"http://www.life.hu/legykepben/20130128-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-liptai-claudia-a-tv2-sztarjarol-azert.htmlCsak Pákót nem engedték be Afrikába!http://www.life.hu/legykepben/20130128-pako-budapest-bamako-rally-nem-volt-vizuma-afrikaba-nem-engedtek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.