A zsűriben folytatja a Szombat esti láz egykori versenyzője

Tóth Gabi Varga Izabella Győrfi Pál műsorvezető Vastag Csaba Keleti Andrea Istenes Bence Dundika zsűri Bálint Antónia tánc Szilveszter gazda Szombat esti láz
Hivatalosan is nyilvánosságra hozták a Szombat esti láz szereplőinek névsorát, az RTL II felfedte az új évad zsűrijének, táncosainak és műsorvezetőinek hónapokig titokban tartott kilétét.

A korábbi szériákban jól megismert versenyző Keleti Andrea nem folytatja a versenyzést, a zsűriben kapott helyet Szirtes Tamás, Esztergályos Cecília, Tihanyi Ákos mellett. A haját időközben hosszúra megnövesztő Lilu mellett Csonka András vezeti a március elején kezdődő szombat esti szórakoztató műsort. Esztergályos Cecíliáról pedig egy egészen különleges összeállítás készült az Akkor és Most oldalra.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a Szombat Esti Láz versenyzőit is galériánkban!


A táncospárok:
Győrfi Pál, szóvivő - Práger Kitty
Dundika, modell - Mészáros Máté
Vastag Csaba, énekes - Máramarosi Tünde
Szilveszter gazda - Molnár Andrea
Istenes Bence, műsorvezető - Südi Iringó
Varga Izabella, színésznő - Cseh Szakáll Tibor
Bálint Antónia, egykori szépségkirálynő - Angyal András
Tóth Gabi, énekesnő - Markó Róbert

Bejelentette visszavonulását Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130128-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejelentette-visszavonulasat-a-szombat.htmlElmarad az esküvője az Amerikai pite sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130128-elmarad-az-eskuvoje-az-amerikai-pite-sztarjanak-seann-william-scottnak.htmlNem marad ideje a szerelemre az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gaspar-lacinak-a-nagy-duett-enekesenek-nem-marad-ideje-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.