Hiába vannak együtt már több mint három éve, Pataky Attila és 38 éves menyasszonya, Orsi még nem vágynak közös gyerekre - tudta meg a Life.hu.

Pataky Attila és menyasszonya, Orsi 3,5 éve vannak együtt és november óta már együtt is élnek. Ennek ellenére a sztárpár még nem vágyik közös gyerekre.

"Mivel még csak néhány hónapja költöztünk össze, ezért eddig nem volt alkalmam közelebbről megismerni Attila kisfiát, a kilenc éves Acsát és részt venni az életében. Most minden kedden és csütörtökön nálunk van, így elmélyülhet a viszonyunk, gyakorlatilag kaptam egy gyereket. Közös babára egyelőre épp ezért egyelőre nem is vágyom. Ráadásul most, hogy végre összeköltöztünk, szeretnénk kiélvezni az együttlétet" -szögezte le a kozmetikusként dolgozó Orsi, aki rajongóból lett az Edda frontemberének kedvese, és úgy érzi, mindent megtalált benne, amire valaha vágyott. 

Forrás: Pataky Attila

"Attila a legélhetőbb pasi, akivel életemben dolgom volt. Minden megvan benne, amire csak egy nő vágyhat: figyelmes, gondos, rajongó. Nagyon vehemens típus, de nem akar uralkodni fölöttem, mindenben közösen döntünk"-, árulta el Orsi akit kedvese épp karácsonykor jegyzett el. A házasság azonban még várat magára.

"Annak, hogy eljegyeztem Orsit, nem feltétlen következménye, hogy össze is házasodunk. Egymás boldogítására és nem egymás birtoklására szövetkeztünk"- tette hozzá Pataky Attila, aki A Nagy Duett színpadára nem menyasszonyával, hanem a szépséges modell Görög Zitával áll majd fel, ám a párját ez sem zavarja. "A kapcsolatunk biztos alapokon áll és nincs köztünk féltékenység ebben az esetben sem"-, mondta Orsi.

Így nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.html Alaposan felöltött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.html Adele nem akar kibékülni édesapjávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-gyerekkoraban-elhagyta-az-apja-adelet-az-enekesno-azota-nem-all.html Izzadt testtel tombolt egy buliban Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/legykepben/20130129-megizzadva-kisse-illuminalt-allapotban-tombolt-egy-buliban-a-facebook-alapitoja.html Weisz Viktor: "Tudtam, hogy nem nyerhetek"http://www.life.hu/legykepben/20130128-weisz-viktor-a-the-voice-versenyzoje-tudta-hogy-pal-denest.html