Csodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárja

színésznő Jóban Rosszban terhesség TV2 fogyás sztár Végh Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége során alaposan meghízott Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárja, aki azonban azóta már 26 kilótól szabadult meg és vékonyabb, mint valaha.

Másfél éve, amikor terhes szabadságra ment, Végh Judit alatt a mérleg 80 kilót mutatott. A Jóban Rosszban sorozatban dr. Steiner Dórát alakító színésznő úgy érezte, hogy sosem nyeri vissza eredeti alakját, ám az élet úgy hozta, hogy másfél évvel a kis Bence születése után vékonyabb, mint valaha: 26 kilótól szabadult meg.

Forrás: Facebook / Végh Judit
Forrás: Facebook / Végh Judit

Végh Judit szülés után és a 2013-as Story Gálára készülve
Kattints a képre és nézd meg a többi Jóban Rosszban sztár gálaruháját is!

"Rengeteg türelem kellett ahhoz, hogy megszabaduljak a feleslegtől, de végül másfél év alatt sikerült, fogyókúra és edzés nélkül. Valószínűleg alkati kérdés, hogy szép lassan leadtam a pluszkilókat, az utolsó lökést egy színházi próbaidőszak adta meg, de Bence mellett sincs megállás, főleg, amióta elkezdett járni" - árulta el a szép színésznő.

Súlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.htmlMegmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.htmlÍgy nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.htmlCsúnyán átverték a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130129-hazassagi-csalas-aldozatava-valhatott-gina-lollobrigida-szineszno-akit-aleskuvoje-utan.htmlAlaposan felöntött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.