Az X-Faktor énekese egy különleges dallal mutatkozott be az Eurovíziós Táncdalversenyen. A zenész a Life.hu újságírójának őszintén vallott a lányról, akihez a csodaszép balladát írta.

Előadója szerint a "Húz" egy nagyon őszinte, szívből jövő dal.

Fotó: Mudra László [origo]


"Ahhoz a lányhoz írtam jó pár éve még angolul, akit a legjobban tudtam szeretni. Még mindig őrzöm az emlékét a szívemben, akkor is rá gondoltam, amikor a magyar szöveget írtam. Ez a ballada egy nehéz időszakomra emlékeztet, mert azután szereztem, hogy elveszítettem őt. Azóta eltelt pár év, megváltoztak bennem az érzések, most már inkább boldogan gondolok arra az időszakra, amikor vele lehettem. Ahányszor meghallom vagy előadom a dalt eszembe jut ez a szerelem" - mesélte Gergő.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!Szoknia kell az álmatlan éjszakákat az újdonsült sztárapukánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.html Dögös háziasszony lett a népszerű modellbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bodi-sylvit-debreczeni-zita-fotozta-egy-olasz-haziasszony-szerepeben.html Amerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.html