Voice-versenyzőnek vokálozik Joshi lánya

TV2 Burai Krisztián Joshi Bharat Megasztár The Voice versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő szerepben tűnik fel Joshi Bharat lánya, Szávitri. A fiatal lány, aki egykor a Megasztárban is indult ezúttal a Voice egyik versenyzője, Burai Krisztián mögött fog vokálozni.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Régóta kacérkodik az énekléssel Joshi Bharat lánya, Szávitri, aki 10 éve a Megasztár 1-ben is elindult. Annak ellenére, hogy nem csupán az éneklésre tette fel az életét, a fiatal lány most mégis újra mikrofon mögé állt. A Voice versenyzője, Burai Krisztián ugyanis őt kérte fel, hogy első önálló, Született szívtörő című dalában vokálozzon neki.

Forrás: Facebook/Tv2
Forrás: Facebook/Tv2


Annak idején Joshi dühös volt, hogy lánya nem jutott be a Megasztár 1 döntőjébe, de ma már ő és a lánya is úgy gondolja, jobb ez így, hogy most indul be Szávitri zenei karrierje.
"A Megasztár után gondolkoztam azon, hogy komolyabban is énekelni fogok, de közben vágytam arra is, hogy legyen főiskolai diplomám, biztos munkahelyem. A főiskola mellett is folyamatosan énekeltem, de nem ez volt az előtérben. Nagyon örülök, és nem véletlen, hogy épp most adódott ez a lehetőség, hogy Krisztián felhívott és vokálozni hívott. Így az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén én is ott állhatok mögötte a színpadon. Azonnal éreztem, hogy nekem ott van a helyem" - árulta el Szávitri.

"Egy közös ismerősünk esküvőjén hallottam énekelni Szávitrit egy kisebb kórusban és amikor kiderült, hogy hiányzik egy vokalista, rögtön felhívtam, és szerencsére igent mondott. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozunk, mert nagyszerű személyiség, és szükségem van az energiájára a színpadon" - vallotta be Krisztián.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.