13 éven át félrelépett Fábry Sándor?

showman megcsalás szerető félrelépés Fábry Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 éven át csalta párját, Zsuzsát Fábry Sándor - állítja egy újságírónő, aki most, hogy véget ért a viszony, kitálalt a féltve őrzött titokról. A showman kedvese mit sem sejtett a szeretőről. A kipattant botrány kapcsán a Life.hu-nak az MTVA sajtófőnöke nyilatkozott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!






Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"Barátnője, bizalmasa, szeretője, szerelme voltam egy személyben, úgy is mondhatnám, az élete része... Hét napból négyet együtt töltöttünk, gyakran ott is aludt nálam. Rettenetesen féltékenyek voltunk egymásra" - árulta el a szerető, aki azután tálalt ki a sajtónak, hogy véget ért a kapcsolat.

Minderről Fábry élettársa, Zsuzsa mit sem sejtett. "Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet! Nem tudtam, de még csak nem is sejtettem semmit" - mondta a Blikknek a megcsalt asszony. Kérdés, hogy a botrány kirobbanása után hogyan folytatódik Fábryval való kapcsolata és a történtek ellenére együtt marad-e a showmannel.

A Life.hu megpróbálta telefonon elérni Fábry Sándort, aki ki volt kapcsolva. Megkérdeztük az MTVA-t, hogy mit szólnak a csatorna sztárja körül kialakult zűrzavarhoz. "Az MTVA nem foglalkozik a sztárjai hálószobatitkaival. Az, hogy a kipattant botrány hatással lesz-e a Fábry show nézettségére, majd a jövő eldönti" - mondta el a Life.hu-nak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.