Súlyos okból késett el A Nagy Duett pénteki főpróbájáról Erdélyi Mónika. Annak ellenére, hogy korán útnak indult, mégsem érkezhetett meg időben a Super TV2 stúdiójába, ugyanis gyanús körülmények közt egyszerre két autógumija is megsérült.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


Erdélyi Mónika autójának egymás után mindkét gumija rejtélyes körülmények között kilyukadt, ezért - hiába indult el időben - félórás késéssel érkezett csak meg A Nagy Duett pénteki főpróbájára. A műsorvezető csak reménykedik abban, hogy nem szándékosan babrálták meg jó állapotú autógumijait - tudta meg a Life.hu.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Már délelőtt éreztem, hogy az egyik gumival gond van, azonnal autószerelőhöz szaladtam, aki szöget talált a gumiban és kicserélte az egyetlen pótkerekemre. Ezután nyugodtan mentem haza" - kezdi a történetet a TV2 műsorvezetője. "Amikor aztán délután elindultam a pénteki főpróbára, hirtelen éreztem, hogy az autó rázkódik és jobbra húz, úgyhogy azonnal leálltam és hívtam az autószerelőmet. Ő a műhelyében gyorsan megszerelte a délelőtt leszedett gumit, a helyszínre szaladt és lecserélte. Így fél óra késéssel, de épségben érkeztem meg a próbára" - tette hozzá Mónika, aki nem tudja, hogy nem szándékosan tettek-e kárt a gumikban.

"Furcsa ez az egész, hiszen két teljesen jó téli gumiról beszélünk, amik egyszerre mondták fel a szolgálatot. Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem történt nagyobb baj és még a próba is rendben lezajlott" - fejezte be A Nagy Duett versenyzője.

Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html