Elhagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet.

A ValóVilág egykori játékosa a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg követőivel, hogy ismét egyedül maradt.

"Na sziasztok emberek, mostantól megint csak egyedülálló lettem sajnos, Angéla megint elhagyott. Itt hagyott. De megpróbálok nem siránkozni, mert majdcsak küld a jóisten mellém egy olyan embert, aki megbecsül és szeret tiszta szívből!" - írta az oldalra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tudvalévő, hogy Fecóék nagyon komoly anyagi problémákkal küzdöttek, segélyből éltek, és a családapa még Angliában is szerencsét próbált, hogy jobb jövőt biztosítson szeretteinek, de másfél hónap után feladta tervét

Ráadásul a házaspár születendő harmadik babájukat közös döntéssel elvetette, mert épp a körülményeik miatt nem mertek két kisfiuk, Fecóka és Kevin mellé egy újabb picit vállalni.

Talán épp a nehézségek vezettek a váláshoz. Nem tudni, mert Fecó egyelőre nem nyilatkozik a történtekről.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Némán próbál Király Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-neman-probal-beteg-a.html Az argentin Jorge Mario Bergoglio az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-megvalasztottak-az-uj-papat-feher-fust-szallt-fel-a-sixtuskapolna.html Tóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.html Lilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.html Giccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.html