VV Fecó magány válás Való Világ RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet.

A ValóVilág egykori játékosa a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg követőivel, hogy ismét egyedül maradt.

"Na sziasztok emberek, mostantól megint csak egyedülálló lettem sajnos, Angéla megint elhagyott. Itt hagyott. De megpróbálok nem siránkozni, mert majdcsak küld a jóisten mellém egy olyan embert, aki megbecsül és szeret tiszta szívből!" - írta az oldalra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tudvalévő, hogy Fecóék nagyon komoly anyagi problémákkal küzdöttek, segélyből éltek, és a családapa még Angliában is szerencsét próbált, hogy jobb jövőt biztosítson szeretteinek, de másfél hónap után feladta tervét.

Ráadásul a házaspár születendő harmadik babájukat közös döntéssel elvetette, mert épp a körülményeik miatt nem mertek két kisfiuk, Fecóka és Kevin mellé egy újabb picit vállalni.

Talán épp a nehézségek vezettek a váláshoz. Nem tudni, mert Fecó egyelőre nem nyilatkozik a történtekről.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Némán próbál Király Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-neman-probal-beteg-a.htmlAz argentin Jorge Mario Bergoglio az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-megvalasztottak-az-uj-papat-feher-fust-szallt-fel-a-sixtuskapolna.htmlTóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.htmlLilu szereti, ha keményen fogjákhttp://www.life.hu/legykepben/20130312-lilut-a-szombat-esti-laz-musorvezetojet-proba-alatt-kemenyen-kellett.htmlGiccsesre sikeredett Bebe nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20130312-bebe-a-a-back-ii-black-frontembere-a-maldiv-szigetekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.