gyermekvállalás VV Fecó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartja meg babáját VV Fecó és felesége, Angéla.

Pedig két héttel ezelőtt még hatalmas volt az öröm, amikor kiderült, Angéla várandós. Két kisfiuk, Fecóka és Kevin is várta már a kistesót.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Angéla aggódik, hogy három gyereket már nem tudunk eltartani, ezért döntöttünk úgy, mégsem vállaljuk" - magyarázta Fecó a Blikknek, aki azt is elárulta, második kisfiuk, Kevin esetében is felmerült a gondolat, hogy nem tartják meg.

"Angéla már a műtőben feküdt, amikor én mégsem engedtem elvetetni a babát. Helyesen döntöttünk, és minden erőmmel azon vagyok, hogy most is megpróbáljam lebeszélni a műtétről Angélát" - mondta Fecó.

Tipp! Cuki fotók a híres műsorvezető kisfiáról! Kattints a galériáért!



Lady Gagát fejbe vágták egy rúddal - komoly sérülést szenvedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120612-lady-gagag-megserult-egyik-tancosa-fejbe-vagta-egy-ruddal.htmlGyászol a Csillag születik énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120611-gyaszol-a-csillag-szuletik-enekesnoje-szirota-jennifer.htmlSztárok, akik egy évben születtek - Kik öregednek gyorsabban?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-ket-sztar-egy-evjarat-kiken-hagytak-melyebb-nyomokat-az.htmlRózsaszínűre festette a haját Nicole Richiehttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20120607-rozsaszinure-festette-a-hajat-nicole-richie.htmlMáris elvált Debra Messing és férjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120607-elvalt-debra-messing.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.