Varga Iza a közösségi oldalán szabadkozott a róla megjelent mai cikk miatt, amelyben Cseh-Szakáll Tibor kendőzetlenül bevallotta, hogy remekül működik közöttük a kémia.

Mindenki láthatta, aki a Szombat Esti Láz utolsó adását figyelemmel kísérte, hogy Varga Izabella és partnere, Tibor rumbája izzott a szenvedélytől. A zsűritagok közül Esztergályos Cecília nem hagyhatta szó nélkül a színpadon táncoló pár között kialakult és a képenyőn keresztül is érezhető szexuális vonzalmat, amelynek Iza férje és gyermekei is szemtanúi voltak.

Forrás: [origo]

"Nem volt előjáték. Rögtön a közepébe mentetek bele. Hogy is mondjam, mert itt vannak a gyerekeid, férjed... Na, szóval, nem szégyelltetek semmit" - kommentálta a látottakat Cecília.
Valószínűleg a Barátok közt színésznője is érezte, hogy a tánc, a rumba műfajához szükséges testbeszéd akár félreérthető lehetett, ugyanis ma reggel az alábbi hozzáfűzést olvashattuk a közösségi oldalán: "Ne dőljetek be!!! Minden a legnagyobb rendben! Ráadásul 18 éve! Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiii forever"

 

Sírva vígadott Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-cseke-katinka-a-nagy-duett-gyoztese-nem-szamitott-arra-hogy.html Meghalt a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-shain-gandee-az-mtv-buckwild-cimu-valosagshowjanak-sztarja-tragikus-korulmenyek.html Nem szórja a pénzét az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20130327-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-sporolos-nem-szorja-a-penz.html VV Anikó démonná változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vv-aniko-masik-arcat-is-megmutatta.html 93 éves korában elhunyt Etka anyóhttp://www.life.hu/legykepben/20130401-93-eves-koraban-elhunyt-etka-anyo-eredeti-neven-kartyikne-benke.html Justin Timberlake nem emlékszik a múltjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130401-justin-timberlake-enekes-elvesztette-emlekeit-annyi-tudatmodositot-fogyasztorr-fiatalabb-koraban.html Pár hét múlva érkezik az újabb VV-babahttp://www.life.hu/legykepben/20130329-vv-eszter-dr-dadi-eszter-ugyvedno-ot-het-mulva-eletet.html Habos-babos esküvőre készül az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-baby-gabi-enekesno-habos-eskuvot-tervez.html Elkáromkodta magát Kasza Tibi barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130401-kasza-tibi-baratnoje-elkaromkodta-magat-schmuck-andor-pedig-egy-bombanovel.html