Vérre és könnyekre számíthat a címlaplány nyertese

nyertes Alexa A címlaplány könny autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy impozáns, belvárosi klubban rendezték meg a Viasat3-on futó A címlaplány című műsor zárópartiját. A Life.hu megtudta, mi vár a nyertesre a milliós nyeremények mellett.

A műsorból kiesett lányok még utoljára kitettek magukért és lélegzetelállító ruhakölteményekben vonultak fel a műsor utolsó eseményén. A nyertes, Alexa, a műsorvezetőtől, Horváth Évától vette át nyereményeit, a 3 millió forintot és a montenegrói utazást. A lány a HOT! magazinban válik címlaplánnyá, igaz, a főszerkesztő, Illés Csaba semmi jót nem ígért neki: "Izzadságra, vérre és könnyre számíthat Alexa."

Forrás: Viasat 3/Nánási Pál
Forrás: Viasat 3/Nánási Pál

A produkció zárópartija hamar véget ért, a szereplők egy magazin születésnapi buliján folytatták a mulatozást, ugyanúgy, mint Dopeman, aki végigmustrálta a hölgyeket, majd sietve távozott a másik rendezvényre.
A nyertestől, Alexától még az ajtóban sikerült megtudni, mire költi majd milliós nyereményét.
"A nyereménypénzből autót akarok venni, méghozzá egy nagy fekete dzsipet, ami biztonságos és tekintélyt parancsoló. Régi vágyam váltom valóra ezzel az autóval. A pénz többi részét félreteszem, később szeretnék egy divattal kapcsolatos vállalkozásba kezdeni" - mesélte Alexa.

Megszabadult ruhájától Janicsák Vecahttp://www.life.hu/legykepben/20130531-janicsak-veca-magyar-enekesno-tobbszor-atoltozott-a-joy-szuletesnapi-bulijan.htmlBeveszi a Balatont az LGThttp://www.life.hu/legykepben/20130530-nagyon-balaton-neven-uj-fesztivalsorozat-indul-a-balatonon-augusztus-1820.htmlFérfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.htmlVoksán Virág szereti a változatosságothttp://www.life.hu/legykepben/20130530-voksan-virag-szereti-a-valtozatossagot-az-eleteben-es-hasonlitanak-egymasra.htmlElhunyt Tóth-Tahi Máté színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130530-tothtahi-mate-jaszaies-szent-istvandijas-szinmuvesz-meghalt.htmlBelefogyott a színészetbe az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-nagy-adrienn-enekesno-belefogyott-a-starfactory-cimu-musical-probaiba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.