Egy impozáns, belvárosi klubban rendezték meg a Viasat3-on futó A címlaplány című műsor zárópartiját. A Life.hu megtudta, mi vár a nyertesre a milliós nyeremények mellett.

A műsorból kiesett lányok még utoljára kitettek magukért és lélegzetelállító ruhakölteményekben vonultak fel a műsor utolsó eseményén. A nyertes, Alexa, a műsorvezetőtől, Horváth Évától vette át nyereményeit, a 3 millió forintot és a montenegrói utazást. A lány a HOT! magazinban válik címlaplánnyá, igaz, a főszerkesztő, Illés Csaba semmi jót nem ígért neki: "Izzadságra, vérre és könnyre számíthat Alexa."

Forrás: Viasat 3/Nánási Pál

A produkció zárópartija hamar véget ért, a szereplők egy magazin születésnapi buliján folytatták a mulatozást, ugyanúgy, mint Dopeman, aki végigmustrálta a hölgyeket, majd sietve távozott a másik rendezvényre.
A nyertestől, Alexától még az ajtóban sikerült megtudni, mire költi majd milliós nyereményét.
"A nyereménypénzből autót akarok venni, méghozzá egy nagy fekete dzsipet, ami biztonságos és tekintélyt parancsoló. Régi vágyam váltom valóra ezzel az autóval. A pénz többi részét félreteszem, később szeretnék egy divattal kapcsolatos vállalkozásba kezdeni" - mesélte Alexa.

 

Megszabadult ruhájától Janicsák Vecahttp://www.life.hu/legykepben/20130531-janicsak-veca-magyar-enekesno-tobbszor-atoltozott-a-joy-szuletesnapi-bulijan.html Beveszi a Balatont az LGThttp://www.life.hu/legykepben/20130530-nagyon-balaton-neven-uj-fesztivalsorozat-indul-a-balatonon-augusztus-1820.html Férfimodellként debütált Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130527-pal-denes-enekes-a-voice-nyertese-modellkent-debutalt-de-marad.html Voksán Virág szereti a változatosságothttp://www.life.hu/legykepben/20130530-voksan-virag-szereti-a-valtozatossagot-az-eleteben-es-hasonlitanak-egymasra.html Elhunyt Tóth-Tahi Máté színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130530-tothtahi-mate-jaszaies-szent-istvandijas-szinmuvesz-meghalt.html Belefogyott a színészetbe az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-nagy-adrienn-enekesno-belefogyott-a-starfactory-cimu-musical-probaiba.html