Letartóztatták az X-Factor zsűritagját, az énekesnő Tulisa Contostavlost, kokainnal való üzletelés gyanúja miatt.

Nagy bajban van Tulisa Contostavlos. A 24 éves énekesnőt letartóztatta a rendőrség, miután a Sun című brit lap megszellőztette, hogy a híresség egy titkos, 800 fontos drogüzletet hozott létre. A lap egyik újságírója buktatta le, aki titokban lehallgatta, amint a kábítószerügyleteiről beszélt.

Forrás: AFP
Tulisa

Az egykori X-Factor zsűritag mellett egy 35 éves férfit is őrizetbe vettek. A rendőrség közleményben erősítette meg a hírt. A Metropolitan Police szóvivője azt mondta: olyan információk jutottak a birtokukba, amelyek igazolták a gyanút.

Menekítik az árvíz elől Csala Zsuzsáthttp://www.life.hu/legykepben/20130604-csala-zsuzsa-az-arviz-altal-fenyegetett-teruleten-a-romai.html Megvan a Sziget nulladik napjának sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130604-quimby-egyuttes-lesz-a-sziget-nulladik-napjanak-a-sztarja-es.html Munka közben haltak szörnyet a Viharvadászokhttp://www.life.hu/legykepben/20130604-a-viharvadaszok-cimu-sorozat-harom-szornyethalt-szereploje-az-utolso-percekben.html Danny Blue lenyűgöző férfiassága nem illúzió (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130604-danny-blue-magyar-mentalista-is-szepesi-nikolett-magyar-uszono-szexpartnere.html Tíz nővel bír el egy nap alatt Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20130527-joshi-bharat-nok-titkai-temaban-fog-beszelgetni-a-csupa-no.html