Friss géntesztek szerint Vilmos brit herceg indiai gyökerekkel is rendelkezik.

Micsoda meglepetés! DNS-tesztek bebizonyították, hogy a brit királyi család tagja, Vilmos herceg indiai felmenőkkel is rendelkezik. Kiderült, hogy a herceg hatodik generációs felmenője édesanyja, Diana ágáról, Eliza Kewark legalább félig indiai volt és az ország nyugati részén élt - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Korábban azt hitték, hogy a nő örmény származású. Jim Wilson, a vizsgálatot végző edinburghi genetikus szerint az eredményeik vitathatatlanok. Vagyis Vilmos, aki apja, Károly herceg után a trónöröklési sorrendben a második, biztos, hogy indiai gyökerekkel is büszkélkedhet. Így ő lesz az első brit uralkodó, aki indiai származású. A skót szakember szerint a herceg nem tudja majd továbbadni ezt a gént a gyerekeinek.

 

Kis híján elbukott Vilmos herceghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130531-vilmos-herceg-majdnem-csunya-balasetet-szenvedett-egy-lovaspolo-meccsen.html Szerenádot ad Vilmos herceg a babánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130426-vilmos-herceg-rendszeresen-black-eyed-peas-dalokat-enekel-leendo-gyermekenek.html Vilmos herceget kikosarazta egy kislányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130405-vilmos-herceg-csokjat-elutasitotta-egy-skot-kislany-mert-megijedt-tole.html Exkluzív - leköszön Vilmos herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vilmos-herceg-benyujtotta-lemondasat-a-kiralyi-legiero-kutatomento-csapatahoz.html