Oláh Ibolya szponzor váltás munkás lemez Megasztár szakma fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakmát tanul Oláh Ibolya. Az egykori megasztáros negyedik lemeze áll, szponzorok nélkül ugyanis nem tudja befejezni.

Szakmát tanul és kétkezi munkás lesz Oláh Ibolya - tudta meg a Bors. A tiszadobi énekesnő menedzsere lelépett, fellépései nincsenek. Pedig fél évvel ezelőtt a negyedik lemeze is majdnem elkészült, a szponzorok távozása miatt azonban már nem tudta befejezni a stúdiómunkálatokat.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

"Ez a korong életem egyik legjobb lemezének ígérkezik, nagyon sokat dolgoztunk rajta. Sajnos csak a háromnegyedéig tudtuk befejezni, most minden áll, és nem tudom, mikor foghatunk hozzá újra. A stúdiót ki kell fizetni, a hangmérnököt is, szóval vannak még olyan kiadások, amiket finanszírozni kellene, de mivel egyetlen fellépésünk sincs, ezért nincs miből" - meséli Ibolya.
Az énekesnő sokat gondolkodott azon, hogy szakmát vált, ezért beiratkozott egy tanfolyamra. "Nem szégyen a munka, jó a teherbírásom, tanulok egy szakmát. Még nem szeretném megmondani, mi az, de kétkezi meló. Ha énekesnőként nem kellek sehova, akkor majd melósként helyezkedem el. Persze, sosem fogok szakítani az énekléssel, hiszen az az életem, a mindenem. Most angolul is tanulok, mert kaptam már több ajánlatot hajóra énekelni."

Ibolya azt szeretné, ha senki sem sajnálná, ezért nem árulta el, pontosan milyen szakmáról van szó.
Nem ez az első alkalom, hogy a híresség gödörben van. Ahogy a Life.hu is megírta, már tavaly is komoly anyagi gondokkal küszködött.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.