ezüstérem Eurovíziós Dalfesztivál Magyar Nemzeti Bank Matolcsy György elismerés ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nekiestek ByeAlexnek, amiért Matolcsy Györgytől egy ezüst plakettet kapott az Eurovíziós Dalfesztiválon elért teljesítményéért.

Különleges díjat és egy gratuláló levelet kapott Márta Alex, ismertebb nevén ByeAlex a jegybank elnökétől. Matolcsy György úgy fogalmaz: "Az eredmény túlmutat a személyes sikereken, mindannyiunk sikeréhez, Magyarország jó hírnevének emeléséhez járul hozzá." A díj miatt sokan támadták az énekest, aki Facebook oldalán védte meg magát.

Forrás: Facebook/ByeAlex
Forrás: Facebook/ByeAlex

Így fest az ezüst plakett

Alex nem érti, miért háborít fel egyeseket az, hogy egy ilyen nemzetközi zenei versenyről tizedik helyezéssel hazaérkező, anyanyelvén megmérkőző előadót, mint ő, egyfajta elismerésben részesítenek. "Netán én írtam SMS-t Matolcsy Györgynek, hogy küldjön már nekem valami elismerést, mert lassan két hónapja hazajöttem, és hivatalosan senki nem mondta odaföntről, hogy 'jaaa, amúgy tök jól szerepeltél, töki" - fakadt ki az énekes. Majd így folytatta: "Miért van az itthon, hogy a megválasztott képviselőket, politikusokat, pénzembereket állandóan mocskolják, pocskondiázzák, és közben meg a demokrácia csorbulásán siránkoznak? (...) Kire haragszotok ti akkor, amikor az én eredményeimet vonjátok kétségbe, és egy Matolcsyt dobáltok sárral, hogy ő aztán nem ért semmihez, pláne nem a zenéhez? Kire vagytok dühösek? ByeAlexre? Nem hiszem..."

A legédesebb ByeAlex feldolgozáshttp://www.life.hu/szorakozz/20130625-egy-aprocska-kisfiu-enekli-byealex-kedvesem-cimu-dalat-video.htmlVilágsztár is rajong ByeAlexérthttp://www.life.hu/legykepben/20130618-byealex-magyar-enekes-rajongoja-thomas-anders-a-modern-talking-enekese.htmlLeiskolázták ByeAlex daláthttp://www.life.hu/szorakozz/20130617-byealex-dalat-a-kedvesemet-altalanos-iskolasok-az-evzarojukra-dolgoztak-fel.htmlDopeman a Cometen ByeAlexért kampányolthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-dopeman-magyar-rapper-a-cometen-byealex-magyar-enekes-mellett-kampanyolt.htmlByeAlex letaszította trónjáról Majkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-viva-comet-dijatado-majka-nekiment-byealexnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.