fashion week Lakatos Márk stílus stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Lakatos Márk ránk néz, szerencsére nem azt keresi azonnal, hogy mit kell átalakítani rajtunk. Hazánk egyik legismertebb stylistja, akinek az elmúlt öt évben három önálló műsora volt a tévében, több százezer nőnek segített már a megújulásban. A hétvégén a Csupa Nő című kiállításon személyes konzultációk során osztogatja majd praktikus tanácsait, amire mi, nők nagyon is kíváncsiak vagyunk.

Új sorozat a Life.hu-n: 3 perc azzal a sztárral, akiről mindenki beszél


Szabadidődben is a nőkkel foglalkozol?

Még a szabadidőmben sem sikerül megálljt parancsolnom magamnak, akkor is azon töröm a fejem, mit kellene még csinálnom. Amikor a szórakozóhelyen is arról beszélek, hogy éppen mit tervezek, akkor a barátaim rám szólnak, hogy hagyjam már ezt abba. Azt csinálom, amit szeretek, ilyenkor egy egyedülálló ember részére összefolyik a munka és a szabadidő. Ennek ellenére szerencsésnek mondhatom magamat, mert sok ember csinál olyan dolgot, amihez nincs kedve.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

Neked milyen az ideális nő?

Egy nőre és egy férfira is fel tudom kapni a fejemet. Ha valaki sugároz olyan pluszt, ami miatt érdekessé válik. A szépség érdekes fogalom, rossz irány, ha sablonokat állítunk fel, mértékegység és számok szerint értékeljük a szépséget.

Kipletykálod a csajokat?

Szeretek viccelődni, az én baráti köröm arról híres, hogy a szórakozóhelyen harsányan lépünk fel. Ebbe persze beletartozik a külvilág kommentálása is. Mindig megkérdezik, ha megyek az utcán, akkor gondolkodom-e azon, hogy kin mit kellene átalakítani. Elárulom, hogy nem, csak akkor foglalkozom ezzel, ha megkérnek rá, nem vagyok egy fogadatlan prókátor.

Bántottál már meg valakit a véleményeddel?

Ártó szándékkal, rosszindulatúan nem szoktam megjegyzéseket tenni, kizárólag humorosan, viccelődve. A humort meg kell látni az életben, ugyanis a nevetéstől, a vidámságtól, az ilyen típusú energiáktól az ember belül is szép lesz. De ha az ember rosszindulattal kritizál, akkor torzul. Az emberek azt veszik le a külvilágból, amire vevők, és csak az tud megsértődni, akiben van valamifajta gyengeség azon az oldalon, amire valaki rátapint. Mindig előfordulnak olyan megjegyzések, amit nem úgy értenek, ahogy szánod.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

Énekelsz még?

Bangó Margittal a nyáron több fellépésünk is volt, Tihanyban és magáncéges rendezvényeken, a hétvégén egy szabadtéri bulin énekeltünk. Imádtam a Nagy Duettet és hogy újból énekléssel foglalkozhattam, ugyanis 18 éves koromban tanultam egy rövid ideig énekelni. Ismét tanulok, most éppen hangképzésre járok. Jó dolog zenével foglalkozni, zenét tanulni, mert olyan, mint egy meditációs gyakorlat. Folyamatosan figyelsz a légzésedre, koncentrálsz egy dologra, ez maga a meditáció.

Véletlenek sora jellemzi az életedet?

Igen, a dolgok véletlenül jönnek be az életembe, amik valószínűleg nem is véletlenek. Stylist is így lettem. Egy színész barátom, Nagy Ervin kért meg, hogy készítsek neki egy jelmezt, majd egy év múlva a Megasztárban találtam magam. Visszatérnek olyan dolgok, amik mindig ott vannak a felszín alatt. Stylistként kiteljesedett az életem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.