Hagyományos lagzira készül Orbán Viktor kormányfő legnagyobb lánya, Ráhel és vőlegénye, Tiborcz István.

Az esküvő előtti utolsó napokban nagy a készülődés az Orbán család háza táján. A fiatalok a teendők legnagyobb részét maguk végzik. Ráhelt barátnője sminkeli majd, az esküvői képeket a család egyik régi ismerőse készíti, míg a videót egy volt iskolatárs forgatja - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Ráhel menyasszonyi ruháját és cipőjét egy fiatal magyar divattervező készítette. A három koszorúslány a leendő feleség három húga lesz. De a negyedik testvér, Gáspár is szerepet kap a szertartáson: ő a Bibliából olvas fel. A násznép egyébként a budai Margit körúton lévő ferences templomban gyülekezik majd. A boldogító igent a fiatalok itt mondják ki.
A kormányfő viszi kocsin lányát a templomba és vezeti az oltárig. A lagzi hangulata is nagymértékben múlik majd az örömapán. A politikus nemcsak a húst szerezte be a lakomához, hanem az italokat is. Úgy tűnik, a kormányfő egy etyeki pincészetből viszi a pálinkát, a borokat pedig az ország legjobb borvidékeiről válogatta össze.

A szertartás után a násznép a lagzi helyszínére indul, a Tiborcz család tükröspusztai tanyájára. Az ifjú párt Orbán fuvarozza a birtokra, ahol akkor már rotyog az étel, bográcsban fő majd a birkapörkölt. A sűrű tyúkhúsleves, sült csirke és kacsa mellett más specialitással is jól lakhatnak a vendégek: a kemencében egész malac pirul majd. A desszertek is hungarikumok lesznek, így dobostorta, Rákóczi-túrós és Rigó Jancsi. A késő esti vacsorára töltött káposzta és rétes dukál. A hangulatról vőfély is gondoskodik majd.

Gáspár Evelin apjával együtt fekszik kés aláhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-gaspar-evelin-plasztikai-mutetre-keszul-ahova-edesapja-gaspar-gyozo-is.html Lezárták a nyomozást Erőss Zsolték ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-rendorseg-lezarta-a-nyomozast-eross-zsolt-es-kiss-peter.html Száguldozott és drogozott Rezesová?http://www.life.hu/legykepben/20130904-eva-rezesova-halalos-balesetet-okozo-szlovak-milliardosno-legutobbi-targyalasan-ujabb.html Könnyek között bízta az orvosra kutyáját Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130904-schober-norbi-konnyek-kozott-bizta-az-orvosra-kutyajat-akit-mutenek.html Napokig csak beszélt Tatár Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-igy-nyaralt-a-30-eves-tatar-csilla-meg-a-facebookot.html