fotózás TV2 Gáspár Győző elhízás Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea nem szívbajos. Úgy tűnik, van az a pénz, amiért azt is bevállalja, hogy Győzike a nagy nyilvánosság előtt tegyen folyamatosan megjegyzéseket igencsak megváltozott alakjára. A show megy tovább...

Aki arra tippelt, hogy Gáspár Győző és családja szereplése a TV2 "valóságshow-jában" pontosan olyan lesz, mint amit a Győzike show-ban megszokhattunk, nem tévedett nagyot. A nagyhangú és saját maga bevallása szerint is hiú, beképzelt, öntelt showman ezúttal is hozta a formáját. Bár a Mokkában arról beszélt, mostani - kamerák előtti - élete meglepetéseket tartogat, nem sikerült cizellálnia a róla kialakult képet.

Forrás:  rtlklub.sajtoklub.tv
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Persze, tudjuk, hogy az Édes élet köszönőviszonyban sincs a szereplők hétköznapjaival, és azt sem nehéz kitalálni, hogy a Gáspár család feje mindent megtett az elmúlt években, hogy újra kamerák előtt és címlapokon szerepeljen. Sőt, ő maga sem titkolja, a reflektorfény még a pánikbetegségére is gyógyírt jelent, így a héten ki is veszi a részét a nagy kereskedelmi televíziós magamutogatásból.

Jó partnere ebben Bea asszony, aki bár szemérmesen beszél arról, elképzelni sem tudja, hogy levetkőzzön a nyuszis magazinba, ám simán tűri, ahogy hites ura adásonként háromszor megjegyzéseket tegyen alakjára és megpróbálja újra nyuszilánnyá, bocsánat, asszonnyá könyörögni.
Kicsit kevésbé lehetünk elnézőek azoknál a jeleneteknél, amikor "kiderül", Győző jobban szereti Evelint, mint kisebbik lányát, Virágot, ám a szereplésért kapott gázsiból minden bizonnyal gyerekpszichológusra is telik a családnak. Már ha ez egyáltalán lényeges amellett, hogy Győző - Beckham után szabadon - némi öndicséretet követően gladiátorként pózol, miközben nemzőképességének elveszítéséről értekezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.