Gáspár Bea nem szívbajos. Úgy tűnik, van az a pénz, amiért azt is bevállalja, hogy Győzike a nagy nyilvánosság előtt tegyen folyamatosan megjegyzéseket igencsak megváltozott alakjára. A show megy tovább...

Aki arra tippelt, hogy Gáspár Győző és családja szereplése a TV2 valóságshow-jában pontosan olyan lesz, mint amit a Győzike show-ban megszokhattunk, nem tévedett nagyot. A nagyhangú és saját maga bevallása szerint is hiú, beképzelt, öntelt showman ezúttal is hozta a formáját. Bár a Mokkában arról beszélt, mostani - kamerák előtti - élete meglepetéseket tartogat, nem sikerült cizellálnia a róla kialakult képet.

Forrás:  rtlklub.sajtoklub.tv

Persze, sejtjük, hogy a Gáspár család feje mindent megtett az elmúlt években, hogy újra kamerák előtt és címlapokon szerepeljen, és lőn... Sőt, ő maga sem titkolja, a reflektorfény még a pánikbetegségére is gyógyírt jelent, így a héten ki is veszi a részét a nagy kereskedelmi televíziós magamutogatásból.

Jó partnere ebben Bea asszony, aki bár szemérmesen beszél arról,  elképzelni sem tudja, hogy levetkőzzön a nyuszis magazinba, ám simán tűri, ahogy hites ura adásonként háromszor megjegyzéseket tegyen alakjára és megpróbálja újra nyuszilánnyá, bocsánat, asszonnyá könyörögni.
Kicsit kevésbé lehetünk elnézőek azoknál a jeleneteknél, amikor "kiderül", Győző jobban szereti Evelint, mint kisebbik lányát, Virágot, ám a szereplésért kapott gázsiból minden bizonnyal gyerekpszichológusra is telik a családnak. Már ha ez egyáltalán lényeges amellett, hogy Győző - Beckham után szabadon - némi öndicséretet követően gladiátorként pózol, miközben nemzőképességének elveszítéséről értekezik.

 

Ilyen luxusban él Kefírhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130917-kefir-enekesdalszerzo-megmutatta-luxuslakasat.html Pucéran gyűjtenek pénzt a brit asszonyokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-jotekony-celbol-meztelenre-vetkoztek-castleside-falu-asszonyai-foto.html