Amíg nemrégiben még keserű blogbejegyzést tett közzé Tóth Vera, most úgy tűnik, az énekesnő túl van a mélyponton és lelki segítőként igyekszik támogatni a szerelmi problémákkal küzdő fiatalokat.

"Racionális embernek tartom magam, amit tökéletes egyensúlyba tudtam hozni a spirituális gondolkodásmóddal. Mindig is érdekeltek az emberi sorsok és kapcsolatok, kicsit úgy érzem, közvetítő eszköz vagyok, aki azért jött erre a világra, hogy könnyítsen az emberek lelkén" - mondta el a Borsnak Vera.

"Ezt a feladatot elsősorban a zene segítségével igyekszem teljesíteni, másodsorban pedig a blogommal, amelyet saját tapasztalataimból, illetve a barátaimat ért szerelmi csalódások, örömök, problémák hatására írom. Empatikus emberként ismernek, aki gyakran átérzi a problémákat. Minden esetben megpróbálok legjobb tudásom szerint tanácsot és erőt adni nekik, ezáltal magamnak is rengeteg energiát szerzek" - tette hozzá az énekesnő, aki úgy véli, a mai fiatalok számára fontos, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek, hogy aztán hiányérzet nélkül állapodhassanak meg.

Forrás: FEM3

"Nyilván nem egyik napról a másikra történik, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t. Gyakran át kell esni olyan helyzeteken, amelyek csalódással végződnek. Ilyenek például az egyéjszakás kalandok is, amelyek rajtam és sok más nőn is ejtettek már sebeket" - magyarázta.

 

A halállal nézett szembe Tóth Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-toth-vera-enekesno-blogbejegyzeseben-konyorgott-a-halalert.html Tóth Vera meztelenül dinnyézikhttp://www.life.hu/szepulj/20130702-toth-vera-enekesno-egy-meresz-kepet-posztolt-facebook-oldalara-olyan.html Nem genetikai hiba miatt hízott el Tóth Verahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130417-toth-vera-enekesno-elarulta-hogy-egy-gyermekkorban-elszenvedett-gyogyszeres-kura.html Kiborult Tóth Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130409-toth-vera-magyar-enekesno-kiborult-toth-gabi-a-szombat-esti.html Bizarr módszerrel fogy Tóth Verahttp://www.life.hu/szepulj/20130322-toth-vera-enekesno-paleolit-modszerrel-probal-lefogyni.html Tóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.html