pszichológus egyéjszakás szex depresszió lelki segítség Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg nemrégiben még keserű blogbejegyzést tett közzé Tóth Vera, most úgy tűnik, az énekesnő túl van a mélyponton és lelki segítőként igyekszik támogatni a szerelmi problémákkal küzdő fiatalokat.

"Racionális embernek tartom magam, amit tökéletes egyensúlyba tudtam hozni a spirituális gondolkodásmóddal. Mindig is érdekeltek az emberi sorsok és kapcsolatok, kicsit úgy érzem, közvetítő eszköz vagyok, aki azért jött erre a világra, hogy könnyítsen az emberek lelkén" - mondta el a Borsnak Vera.

"Ezt a feladatot elsősorban a zene segítségével igyekszem teljesíteni, másodsorban pedig a blogommal, amelyet saját tapasztalataimból, illetve a barátaimat ért szerelmi csalódások, örömök, problémák hatására írom. Empatikus emberként ismernek, aki gyakran átérzi a problémákat. Minden esetben megpróbálok legjobb tudásom szerint tanácsot és erőt adni nekik, ezáltal magamnak is rengeteg energiát szerzek" - tette hozzá az énekesnő, aki úgy véli, a mai fiatalok számára fontos, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek, hogy aztán hiányérzet nélkül állapodhassanak meg.

Forrás: FEM3
Forrás: FEM3

"Nyilván nem egyik napról a másikra történik, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t. Gyakran át kell esni olyan helyzeteken, amelyek csalódással végződnek. Ilyenek például az egyéjszakás kalandok is, amelyek rajtam és sok más nőn is ejtettek már sebeket" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.