Tóth Gabi bevetette magát és mindent megtett annak érdekében, hogy mentoráltjából kihozza a kanos férfit.

Szabó Ádám lendületes és laza produkciója a szombati X-Faktorban mentorának és énektanárának Szatmári Orsinak volt köszönhető. Gabi még attól sem riadt vissza, hogy a dalpróbán hastánccal és erotikus mozdulatokkal bíztassa Ádámot.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

"Még mindig többet várnak tőle a mentorok. Azt szajkózzák, hogy nincs a szemében semmi és nem elég laza. Ádámnál drasztikus módszereket kell alkalmazni ahhoz, hogy élvezze amit csinál" - magyarázta Gabi, aki Orsival szendvicsben taperolta a fiút és próbálta inspirálni.
"Ez hiányzott neki a testi kontaktus. Picit zavarba jött, de ez azért van, mert nagyon gátlásos. De hiszem, hogy nagyon hatásosak ezek a módszerek" - mesélte Gabi.

Hősi halált halt egy esztergomi tűzoltóhttp://www.life.hu/legykepben/20131102-mentes-kozben-meghalt-egy-esztergomi-tuzolto-a-ram-szakadekban.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Faludy Fanny újra szerelmes és gyereket szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/20131102-faludy-fanny-faludy-gyorgy-kolto-felesege-szerelmes-es-gyereket-akar.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html