Valószínű, hogy csőtörés miatt keletkezett gödörbe esett egy kocsi a VIII. kerületben hétfőn este.

Nem mindennapi eset történt hétfőn a VIII. kerületi Karácsony Sándor utcában. Konkrétan eltűnt egy autó egy hatalmas gödörben, ami vélhetően csőtörés miatt keletkezett - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Tűzoltók próbálják kiszabadítani a kocsit

A félig a járdán parkoló autó egy 2,5 méter széles és 6-7 méter hosszú gödörben tűnt el. Senki nem sérült meg - tette hozzá Kisdi Máté.

Kamerák előtt meghúzták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-sp-madai-vivien-es-a-tv2-megasztarbol-megismert-nagy-adri.html Nehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.html Videó az orosz repülőgép-balesetrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-lezuhant-egy-szemelyszallito-repulogep-az-oroszorszagi-kazanyban-moszkvatol-820-kilometerre.html Horváth Éva megmutatta cuki unokahúgáthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-horvath-eva-modell-megmutatta-cuki-unokahugat-akivel-amerikaban-nyaral.html Lövöldözés a Libération szerkesztőségébenhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-lovoldozes-tortent-a-liberation-szerkesztosegeben-egy-ujsagiro-eletveszelyesen-megserult.html