Mint ahogyan megírtuk, Olivér bakijával indult a ByTheWay első előadása a szombat esti X-Faktorban. Bár a mentorok megértően kezelték a hibát, a szőke énekest zavarta az eset. 

A magyar X-Faktor-történelemben először fordul elő, hogy az első öt versenyző közé csapat kerül be. Persze - mint ismeretes - nekik sem volt sima útjuk idáig, néhány hete egyszer már elbúcsúztak a műsortól. 

Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Olivér szombati bakija után aggódtak is értük a rajongók, hogy esetleg kevés szavazatot kapnak a továbbjutáshoz, a fiú pedig arról beszélt, fájt neki, hogy hibázott, ugyanis a többiek megbíznak benne, és rossz érzés volt, hogy miatta nem volt zökkenőmentes az előadás. Hozzátette, nem arról volt szó, hogy nem hallotta magát a fülesében, és leszögezte, pillanatnyi koncentráció-zavarral küzdött, amiről senki más nem tehet. A srácok szurkolói azonban a Facebook-kommentek tanúsága szerint egy pillanat alatt megbocsátották a hibát, és több száz bejegyzés született arról, hogy mennyire szorítanak a fiúknak. Természetesen, ahogyan minden előadó, úgy ők is kaptak bőven kritikát is, amelyek közül a legkeményebbek a versenybe visszakerülésük létjogosultságát kérdőjelezi meg. Mi szurkolunk nekik!