Falusi Mariann színészi és énekesi tehetségét kiteljesítő szerepet kapott a Centrál Színházban, ahol a a Chicago című musicalban Morton mamát, a minden hájjal megkent börtönigazgatót alakítja.

 Morton mama összetett figura, és sokféle sztereotípia is tapad hozzá. Kíméletlen, pénzsóvár, megvesztegethető parazitától a kedélyeskedő, melegszívű édesanyáig széles a választék. Ez mind Morton mama. Falusi Mariann ha nem Centrálban próbál, műsort vezet a Klubrdióban, szóló karrierjét teljesíti ki, a Pa-Dö-Dö-vel koncertezik és néha kutyákat is ment. Közélet és politika érzékeny. Véleményalkotó művész.

Mindenevő vagyok - a szó művészeti értelmében is. Hiszek a művészi szabadságban és fontos a számomra, hogy ne legyen megkötve a kreativitásom. Ezért törekszem arra, hogy különböző műfajokba megmerítkezzem. A Pa Dö Dö az állandóság az életemben, a biztos pont, a bázis. De a közös életünkbe bőven belefér, hogy mindent elvállaljak, ami érdekel, amit szeretek. A Centrál Színházban én vagyok a Hét boszorkából az egyik. A színházi koncerten jazzt, bluest, és Pressert énekelek. Presserrel való együtt dolgozásom, az utóbbi évek legnagyobb ajándéka az életemben. Második munkám a Centrál Színházban, a decemberben bemutatásra kerülő Chicago musical. Morton mamaként vethetem bele magam a musical színészet egyik legvégletesebb szerepébe" 

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Morton mama minden musical kedvelőnek ismerős. Kapzsi, mohó, telhetetlen és semmiben sem különbözik a gondjaira bízott bűnöző lányoktól. Éppen csak nem ölt. Hatalma van , befolyása és mindezt jól ki is használja. Nem szeretnék az életben, a valóságban találkozni vele, de eljátszani isteni. Hát még elénekelni! Remek dalok, remek lehetőség. A szerep, a próbák nagyon komoly feladat számomra és nem csak azért, mert ez egy musicaltörténeti, kultikus darab. Végtelen öröm, hogy együtt játszhatom Jordán Adéllal, Schell Judittal, Kulka Jánossal, Stohl Andrással. A női főszerepeket lekettőzték, sőt néhol lehármazták, így aztán tényleg mindenkivel szerencsém lesz együtt dolgozni. Remek mulatság lesz, remek munka. Minden percét élvezem és bízom abban, hogy a közönség is fogja."