Kerényi Miklós Máté karácsony pornó tiltás Farkas Zsolti parlament Brasch Bence Az ének iskolája Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Krasznai Tünde Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház fiataljai és Az ének iskolája győztese énekelhet az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat közös karácsonyi rendezvényén.

Kiderült, mi lesz a részletes műsor a szombati parlamenti gyermekkarácsonyon. A sajtóközlemény alapján egyebek mellett a Budapesti Operettszínház előadói lépnek fel, így Brasch Bence, Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté és Peller Károly, továbbá Farkas Zsolti, Az ének iskolája műsor nyertese.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ügy előzménye, hogy korábban az a döntés született, Krasznai Tünde nem énekelhet ezen a rendezvényen pornós múltja miatt. Az RTL Klub úgy határozott, hogy akkor egyik x-faktoros énekes sem képviselheti magát. A történtek nagy port kavartak. Terry Black az eset miatt bocsánatkérést követel a politikusoktól, különben kitálal azok szextitkairól. Puskás Peti pedig nyílt levelet írt Tündének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.